17/10/2019 17:52:38

Ξέσπασμα Λεβέντη κατά Μεγαλοοικονόμου: Είσαι αχάριστη (Video)

Ξέσπασμα Λεβέντη κατά Μεγαλοοικονόμου: Είσαι αχάριστη (Video) - Media
 
Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Βασίλη Λεβέντη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
 
"Αυτή η κυβέρνηση τους 151 τους υπολογίζει και με μια βουλευτή που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων, με λίστα. Την προσμετρά στη δύναμή της και μου είχε πει ο κ. Τσίπρας στην κατ’ ιδίαν συνάντησή μας όταν είχε φύγει ο βουλευτής Καρράς “σου παίρνουν τους βουλευτές και δεν είναι ωραίο” . Πάνω σε αυτό το μη ωραίο κ. Τσίπρα βασίζεις την εμπιστοσύνη" είπε ο κ. Λεβέντης προκαλώντας την παρέμβαση της κ. Μεγαλοοικονόμου.
 
"Ντροπή σου, μην μιλάτε. Εσείς θα τιμωρηθείτε όταν έρθει η ώρα από τον λαό. Ο Τσίπρας δίνει εξετάσεις ηθικής, για τον Τσίπρα ομιλώ όχι για εσάς" της απάντησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε υψηλούς τόνους.
 
Η βουλευτής συνέχιζε να φωνάζει από τα έδρανα με αποτέλεσμα ο κ. Λεβέντης να πει: "Στον ΣΥΡΙΖΑ σας έκαναν αντιπρόεδρο; Άσε μας, ντροπή σου. Αχαριστία! Να χαίρεστε την 151η βουλευτής σας".

"Με χαίρονται" του απάντησε εκείνη με τον κ Λεβέντη να σχολιάζει: "Σας χαίρονται δεν αμφιβάλλω".
 
"Να σταματήσει να ασχολείται με εμένα και να σκεφτεί τα λάθη του" του απάντησε παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Πηγή: enikos.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.