search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:21
MENU CLOSE

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους του «Αττικόν»: Μπλόκαρε η εφημερία, γέμισαν θάλαμοι και ράντζα

15.01.2019 16:55
Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους του «Αττικόν»: Μπλόκαρε η εφημερία, γέμισαν θάλαμοι και ράντζα - Media

 

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές, στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η νοσοκομειακή μονάδα της δυτικής Αττικής η οποία απόψε εφημερεύει έχει «μπλοκάρει» ήδη από τις 4 το απόγευμα, όπως υποστηρίζουν, καθώς έχουν γεμίσει οι θάλαμοι και τα ράντζα ενώ ασθενείς σε βαριά κατάσταση νοσηλεύονται στο τμήμα βραχείας νοσηλείας.

«Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση. Έχουμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

«Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Αττικού».

«Κινδυνεύουν ζωές», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ζητώντας «να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία. Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα. Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!», καταλήγει η καταγγελία.

φωτογραφία αρχείου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:18