14/10/2019 18:03:52

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους του «Αττικόν»: Μπλόκαρε η εφημερία, γέμισαν θάλαμοι και ράντζα

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους του «Αττικόν»: Μπλόκαρε η εφημερία, γέμισαν θάλαμοι και ράντζα - Media

 

Κραυγή απόγνωσης από τους εργαζόμενους, γιατρούς και νοσηλευτές, στο νοσοκομείο Αττικόν.

Η νοσοκομειακή μονάδα της δυτικής Αττικής η οποία απόψε εφημερεύει έχει «μπλοκάρει» ήδη από τις 4 το απόγευμα, όπως υποστηρίζουν, καθώς έχουν γεμίσει οι θάλαμοι και τα ράντζα ενώ ασθενείς σε βαριά κατάσταση νοσηλεύονται στο τμήμα βραχείας νοσηλείας.

«Δεν πάει άλλο! Γιατροί και προσωπικό είμαστε σε απόγνωση. Έχουμε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη για το αδιέξοδο της γενικής εφημερίας στο νοσοκομείο, έχουμε προτείνει λύσεις αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

«Κυβέρνηση, υπουργοί, περιφέρεια, εισαγγελείς κάνουν ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι τραβάνε οι ασθενείς και οι εργαζόμενοι του Αττικού».

«Κινδυνεύουν ζωές», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ζητώντας «να ληφθούν έκτακτα μέτρα τώρα με ευθύνη του υπ. Υγείας και του ΕΚΕΠΥ για τη γενική εφημερία. Το ΕΣΥ οφείλει να αντιμετωπίζει τους ασθενείς ως ανθρώπους και όχι ως ζώα. Να δοθεί τέλος στην αθλιότητα των ράντζων!», καταλήγει η καταγγελία.

φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.