12/12/2019 14:08:33

Συγκλονίζει η Νικολούλη: «Πατέρας και μοναχογιός έφυγαν από τη ζωή» (Photo)

Συγκλονίζει η Νικολούλη: «Πατέρας και μοναχογιός έφυγαν από τη ζωή» (Photo) - Media

 

Μια οικογενειακή τραγωδία φιλικών της προσώπων ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η Αγγελική Νικολούλη.

Μια σοβαρή ασθένεια προκάλεσε τον θάνατο του γιατρού μαιευτήρα Βασίλη Πασχούδη από την Λάρισα, στην ηλικία των 68 ετών.

Πριν από λίγες μέρες, στις 11 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή και ο 31χρονος γιος του, Χρήστος Πασχούδης από την ίδια ασθένεια.

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…», έγραψε η Αγγελική Νικολούλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν...Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά απο την ίδια ασθένεια...Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος...Να μη δει το γιό του να χάνεται...Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια..Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη aggelikinikolouli (@aggelikinikolouliofficial) στις

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.