search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57
MENU CLOSE

Σπουδαία συνεργασία του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» με την «Παναθηναϊκή» Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών

15.01.2019 18:37
Σπουδαία συνεργασία του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» με την «Παναθηναϊκή» Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών - Media

 

Μια σημαντική συμφωνία ελπίδας και ζωής υπέγραψαν το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και η «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ» Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας που υπέγραψαν η Πρόεδρος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Πρόεδρος της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ» κυρία Μαρία Γιαννίρη προβλέπει ότι τα μέλη της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ» αναλαμβάνουν να στηρίξουν οικονομικά την τυποποίηση και επεξεργασία δειγμάτων των εθελοντών δοτών μυελού των οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», μέσα από το Πρόγραμμα «Υιοθέτησε ένα δείγμα».

Στην ομιλία της η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε την σημασία υπογραφής της συγκεκριμένης συμφωνίας. «Μας κάνετε ένα σπουδαίο δώρο και μας διδάσκετε ένα σπουδαίο μάθημα: ότι δεν υπάρχουν όρια στην προσφορά και στην αγάπη και ότι όταν θέλεις να σταθείς στο πλάι εκείνου που έχει την ανάγκη σου, υπάρχει πάντοτε τρόπος. Η στήριξή σας στο έργο μας, μέσα από την υπογραφή αυτής της συμφωνίας μας εμπνέει, μας δίνει κουράγιο και δυναμώνει τον αγώνα μας».

Από την πλευρά της, η κυρία Γιαννίρη, με εμφανή συγκίνηση, σημείωσε ότι αποτελεί δέσμευση για όλα τα μέλη της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ», να μην αφήσουν ούτε έναν συνάνθρωπό μας να χαθεί επειδή δεν βρίσκει συμβατό δότη μυελού των οστών. «Αυτή η συνεργασία που υπογράφουμε σήμερα με ένα απλό στυλό, έχει υπογραφεί με την αγάπη και την ψυχή μας. Θέλω να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας 8.000 γυναίκες, μέλη της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ» που σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Γιαννίρη.

Αμέσως μετά, η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε στην κυρία Γιαννίρη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στη συνέχεια τοποθέτησαν μαζί στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ» το Αστέρι της «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:57