search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Οδοφράγματα στο Γραμματικό για το νέο ΧΥΤΑ

15.01.2019 20:42
Επίθεση με μολότοφ κατά των ΜΑΤ - Media

 

Πολεμικό κλίμα επικρατεί στο Γραμματικό την Τρίτη το βράδυ, με τους κατοίκους να έχουν στήσει οδοφράγματα για να εμποδίσουν την είσοδο των απορριμματοφόρων στο νέο ΧΥΤΑ που έχει κατασκευαστεί και είναι σε καθεστώς πιλοτικής λειτουργίας.

Το δημοτικό συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε, την οργάνωση «αντίστασης» σε νομικό επίπεδο, αλλά και στον δρόμο, προβλέποντας κονδύλι για την υπεράσπιση όποιου συλληφθεί.

Μάλιστα κατά την είσοδο το απόγευμα ενός απορριμματοφόρου στον Χωρο Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων σημειώθηκαν μικροεπεισόδια.

Οι κάτοικοι αντιδρούν για πάνω από μια δεκαετία υποστηρίζοντας ότι είναι λάθος η χωροθέτηση του ΧΥΤΥ και θα υπάρχουν σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον της περιοχής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης κάλεσε την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις της και να μην προχωρήσει στη λειτουργία της μονάδας στο Γραμματικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39