search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:03
MENU CLOSE

Γέμισε η Θεσσαλονίκη αφίσες με πρόσωπα βουλευτών: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» – 4 συλλήψεις (photos)

16.01.2019 07:42
Γέμισε η Θεσσαλονίκη αφίσες με πρόσωπα βουλευτών: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;» - 4 συλλήψεις (photos) - Media

 

 Καθόλα οργανωμένη φαίνεται να είναι η πρωτοβουλία αγνώστων πολιτών που τοποθέτησαν αφίσες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης βάζοντας στο στόχαστρο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και άλλων κομμάτων, σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αφίσες είχαν τοποθετηθεί χθες και σε άλλες πόλεις στη Μακεδονία.

Ολες έχουν ακριβώς την ίδια μορφή. Είναι μια φωτογραφία του βουλευτή με το όνομά του και την περιφέρειά του και μέσα σε κόκκινο πλαίσιο το ερώτημα: «Εσυ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;;;». Εικονίζεται ακόμη μια γυναικεία μορφή με τον χάρτη της Μακεδονίας πάνω στο πρόσωπό της.

Αφίσες εντοπίστηκαν νωρίς την Τετάρτη σε κεντρικούς δρόμους, στη Φιλοσοφική, στην πλατεία Αριστοτέλους, και σε εισόδους των πολιτικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μέχρι το πρωί πολλές αφίσες είχαν πλέον αφαιρεθεί.

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, δύο στην Κοζάνη και δύο στα Γρεβενά. Οι δύο 42χρονοι στην Κοζάνη, Έλληνες και οι δυο, συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης ενώ οι άλλοι δυο, 52 και 46 χρονών, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στα Γρεβενά με τις κατηγορίες της παράβασης περι Κ.Ο.Κ και υπαίθριων διαφημίσεων. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν την ώρα της αφισοκόλλησης και πρόκειται να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα με την ίδια κατηγορία. Στα Γρεβενά σχηματίστηκε δικογραφία αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι. 


 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:02