search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:44
MENU CLOSE

Κως: Πατέρας και γιος στο εδώλιο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

16.01.2019 09:25
Κως: Πατέρας και γιος στο εδώλιο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας - Media

 

Η υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων, με κατηγορούμενους πατέρα και γιο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ανοίγει, ξανά, τις προσεχείς ημέρες στην Κω.

Η δίκη του 52χρονου και του 27χρονου γιου του έχει προγραμματιστεί για τις 4 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Η πρωτοφανής υπόθεση είχε αποκαλυφθεί όταν άγνωστος κατήγγειλε, το 2009, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», πως δυο ανήλικα κορίτσια – 8 και 11 ετών – ζούσαν υπό άθλιες συνθήκες στο σπίτι με τον πατέρα και τον αδελφό τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ακολούθησε αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και παραγγέλθηκε σχετική έρευνα από κοινωνική λειτουργό.

Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε εικόνα εγκατάλειψης στο σπίτι, ενώ σύντομα άρχισαν να καταφθάνουν διάφορες πληροφορίες από ανώνυμες πηγές.

Μεταξύ άλλων, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες στο χωριό ότι η σύζυγος του 52χρονου κατηγορούμενου εκδιδόταν ή πως η 11χρονη κόρη αναγκαζόταν να είναι παρούσα στις σεξουαλικές περιπτύξεις των γονέων της.

Οι πληροφορίες συνέχισαν να «φουντώνουν» με ανώνυμες πηγές να καταγγέλλουν τον 52χρονο (46χρονο τότε) και για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Η αλήθεια έμελλε να αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2009, όταν σε έρευνα στην κατοικία της οικογένειας κατασχέθηκαν φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό, πλαστικές απομιμήσεις πέους, 222 CD με πορνογραφικό υλικό και 30 «σκληροί» δίσκοι με παρόμοιο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου, που έλεγξε αρχικά τα κατασχεθέντα, εντοπίστηκε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ακόμη και ένα βίντεο που δείχνει μια ηλικιωμένη γυναίκα σε άσεμνες πόζες.

Ενα από τα πιο βαρύνοντα στοιχεία είναι ένα βίντεο που απεικονίζει μια ανήλικη, περί των 12 ετών, να κακοποιείται σεξουαλικά, με την απειλή όπλου, από τέσσερα συνολικά άτομα.

Ενώπιον των Αρχών, ο γιος -21 ετών τότε- ισχυρίστηκε ότι φίλος του εγκατέστησε στον υπολογιστή του ένα ειδικό λογισμικό που χρησιμοποιείται για τη διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Οι κατηγορούμενοι δηλώνουν αθώοι ενώ καταγγέλλουν την κοινωνική λειτουργό που συνέταξε τη σχετική έκθεση, υποστηρίζοντας ότι βασίστηκε αποκλειστικά σε κουτσομπολιά και όχι σε στοιχεία.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:43