26/01/2020 10:34:39

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τουρίστες σε παραλία – Από το πουθενά εμφανίσθηκε κροκόδειλος 6 μέτρων και τους κυνήγησε (Photos/Video)

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τουρίστες σε παραλία – Από το πουθενά εμφανίσθηκε κροκόδειλος 6 μέτρων και τους κυνήγησε (Photos/Video)  - Media

 

Η Σάντα Μάρτα είναι ένας υπέροχος κόλπος με παραλία στην Κολομβία. Δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμος αλλά όταν φτάσει κάποιος εκεί, το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Λευκή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και τα φυτά από τη ζούγκλα να γλείφουν τις παρυφές της. Είναι το φυσικό πάρκο της Ταιρόνα με το οποίο συνορεύει η παραλία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την επισκέπτονται για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μια ομάδα νεαρών που έκανε τη βόλτα της με τα μαγιό τους κοντά στα δέντρα εντόπισε ξαφνικά έναν τεράστιο κροκόδειλο ο οποίος είχε βγει στην παραλία. Πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν. Ο μεγάλος κροκόδειλος που έφτανε τα 6 μέτρα, με αργά βήματα προχωρούσε στην άμμο. Ο κόσμος άρχιζε να τσιρίζει και να μαζεύει από κάτω τις πετσέτες του. Κάποιοι άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι σε κάθε κατεύθυνση.

Σχεδόν αμέσως εμφανίσθηκαν οι φύλακες του πάρκου που συνέστησαν ψυχραιμία. Τότε ο κόσμος άρχισε να σηκώνει τα κινητά του και από απόσταση ασφαλείας να φωτογραφίζει το μεγάλο ερπετό.

Οι φύλακες του πάρκου εκκένωσαν σε χρόνο ρεκόρ την παραλία όχι τόσο επειδή κινδύνευαν οι άνθρωποι αλλά για να μην ενοχλούν τον κροκόδειλο.

Πλέον οι λουόμενοι ενημερώνονται πως σε περίπτωση που δουν άλλον κροκόδειλο να βγαίνει στην παραλία θα πρέπει να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 20 μέτρων από το ζωντανό και σε καμία περίπτωση να μην βουτήξουν στη θάλασσα.

Στο φυσικό πάρκο της Ταιρόνα ζουν σήμερα 15 κροκόδειλοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.