search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40
MENU CLOSE

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τουρίστες σε παραλία – Από το πουθενά εμφανίσθηκε κροκόδειλος 6 μέτρων και τους κυνήγησε (Photos/Video)

16.01.2019 10:08
Τον απόλυτο τρόμο έζησαν τουρίστες σε παραλία – Από το πουθενά εμφανίσθηκε κροκόδειλος 6 μέτρων και τους κυνήγησε (Photos/Video)  - Media

 

Η Σάντα Μάρτα είναι ένας υπέροχος κόλπος με παραλία στην Κολομβία. Δεν είναι τόσο εύκολα προσβάσιμος αλλά όταν φτάσει κάποιος εκεί, το αποτέλεσμα τον δικαιώνει. Λευκή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και τα φυτά από τη ζούγκλα να γλείφουν τις παρυφές της. Είναι το φυσικό πάρκο της Ταιρόνα με το οποίο συνορεύει η παραλία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που την επισκέπτονται για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα.

Μια ομάδα νεαρών που έκανε τη βόλτα της με τα μαγιό τους κοντά στα δέντρα εντόπισε ξαφνικά έναν τεράστιο κροκόδειλο ο οποίος είχε βγει στην παραλία. Πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να ουρλιάζουν και να τρέχουν. Ο μεγάλος κροκόδειλος που έφτανε τα 6 μέτρα, με αργά βήματα προχωρούσε στην άμμο. Ο κόσμος άρχιζε να τσιρίζει και να μαζεύει από κάτω τις πετσέτες του. Κάποιοι άλλοι έτρεχαν πανικόβλητοι σε κάθε κατεύθυνση.

Σχεδόν αμέσως εμφανίσθηκαν οι φύλακες του πάρκου που συνέστησαν ψυχραιμία. Τότε ο κόσμος άρχισε να σηκώνει τα κινητά του και από απόσταση ασφαλείας να φωτογραφίζει το μεγάλο ερπετό.

Οι φύλακες του πάρκου εκκένωσαν σε χρόνο ρεκόρ την παραλία όχι τόσο επειδή κινδύνευαν οι άνθρωποι αλλά για να μην ενοχλούν τον κροκόδειλο.

Πλέον οι λουόμενοι ενημερώνονται πως σε περίπτωση που δουν άλλον κροκόδειλο να βγαίνει στην παραλία θα πρέπει να διατηρούν μια απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον 20 μέτρων από το ζωντανό και σε καμία περίπτωση να μην βουτήξουν στη θάλασσα.

Στο φυσικό πάρκο της Ταιρόνα ζουν σήμερα 15 κροκόδειλοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:40