search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:09
MENU CLOSE

Στην υγειά μας ρε παιδιά: Αλλάζει μέρα και ώρα προβολής

16.01.2019 10:37
Τηλεθέαση Σαββάτου: «Στην υγειά» του Παπαδόπουλου είπαν οι τηλεθεατές - Media

 

Εδώ και χρόνια αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, με το κοινό να του χαρίζει απλόχερα μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και τους ιθύνοντες του εκάστοτε καναλιού που δουλεύει να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Μιλάμε, φυσικά, για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το πετυχημένο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά!», το οποίο προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συνεχίζει τις… υψηλές πτήσεις.

Ωστόσο, τα μαντάτα για τον αγαπητό ηθοποιό και παρουσιαστή δεν είναι και τόσο ευχάριστα.

Κι αυτό γιατί αλλάζει- και, μάλιστα, άμεσα- η μέρα που θα βλέπουμε την εκπομπή του. Το κανάλι του Φαλήρου, που ενέταξε στο δυναμικό του τον Αντώνη Κανάκη μαζί με την «Αρβύλα» και το «Βινύλιο», ετοιμάζεται να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο δεύτερο μισό της σεζόν, καθώς πέραν των δύο εκπομπών που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, τα πάντα είναι έτοιμα και για τον τρίτο κύκλο του Survivor.

Γι’ αυτό θα προκληθεί ντόμινο αλλαγών στο πρόγραμμα, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να… μετατίθεται για το βράδυ της Παρασκευής, αφήνοντας πίσω του τα Σάββατα- μέρα που, να θυμίσουμε, το «Στην Υγειά μας» σάρωνε σε τηλεθέαση.

Ποια θα είναι η αντίδραση των τηλεθεατών σε αυτή την αλλαγή, μιας και η συνήθεια είναι άτιμο πράγμα και δύσκολο «αποχαιρετάς» το Σάββατο;

Η απάντηση σύντομα στους δέκτες μας και στις μετρήσεις της AGB…

Πηγή: dailymedia

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08