search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:21
MENU CLOSE

Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης της Κατερίνας Παπακώστα που δεν έκανε δεκτή ο Τσίπρας (Photo)

16.01.2019 11:02
img_2804

 

Επιστολή παραίτησης -η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή-, υπέβαλε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, στη διάθεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, το βράδυ της Δευτέρας,

Ολόκληρη η επιστολή παραίτηση που κατέθεσε η κ. Παπακώστα στον πρωθυπουργό και δεν έγινε αποδεκτή:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Ίδρυσα το κόμμα της Νέα Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Επειδή “ειδήμονες” από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας.»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:21