search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:44
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες (Photos)

16.01.2019 11:03
Αυτός είναι ο καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες (Photos) - Media

           

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου ημεδαπού, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Ο 57χρονος έχει προφυλακιστεί μετά τις καταγγελίες ανήλικων μαθητριών του για ασέλγεια, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

 

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ Ελευθέριο-Αλέξανδρο του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά Κρήτης .

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25703 και 28210-25827, 25828 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:41