search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Ψαριανός: Να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε σε ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε

16.01.2019 13:43
Ψαριανός: Να ηρεμήσουμε γιατί είμαστε σε ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε - Media

 

«Ζούμε ένα πρωτοφανές περιστατικό κοινοβουλευτικής εκτροπής» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Ψαριανός από το βήμα της Βουλής καταγγέλλοντας παράλληλα τις απειλές προς βουλευτές, υπενθυμίζοντας τι έπραττε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

«Ξεχνάω τους Τσιπροκαμμένους. Είμαστε στο τέλος του 2014 και έχουμε κυβέρνηση σαμαροβενιζέλου, των εθνοπροδοτών. Και ο Βενιζέλος παίρνει το ΠΑΣΟΚ και φεύγει. Αφήνει και κάποιους. Ο Σαμαράς παίρνει κάποιους βουλευτές από δω και από εκεί και συνεχίζει. Τι θα είχε γίνει σε αυτή τη χώρα; Τι θα είχε γίνει αν κρατούσε 151 ο Σαμαράς;», διερωτήθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Ακολούθως έγινε πιο αιχμηρός, ενθυμούμενος το παρελθόν: «Τόσα χρόνια άνοιγαν κεφάλια, ήμασταν θύματα που τρώγαμε ξύλο γιατί ψηφίζαμε τον Σταύρο Δήμα για Πρόεδρο. Ήμασταν πουλημένα τομάρια και ο σημερινός πρωθυπουργός φώναζε από το βήμα της Βουλής ότι δεν θα μπορείτε να βγείτε από το σπίτι σας. Και χτύπαγε χέρια και έδειχνε ανθρώπους, έδιναν ονόματα! Και τώρα βγαίνουν αφίσες για τη Μακεδονία , είναι ένα αισχρό φαινόμενο. Να το σταματήσουμε γιατί είμαστε σε έναν ακήρυχτο εμφύλιο και θα σφαχτούμε».

Τέλος, υποστήριξε ότι και ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές ώστε να μην ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών: «Και εγώ έχω λάβει απειλητικά μηνύματα να μη ψηφίσω τη Συμφωνία όπου εγώ έχω δηλώσει καιρό ότι δεν θα ψηφίσω», ανέφερε ο Ψαριανός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:53