search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Ξέσπασε ο Καμμένος: Άγρια επίθεση κατά Κοτζιά – Η συμφωνία δεν περνά από το Σ.Α. του ΟΗΕ

16.01.2019 14:33
Καμμένος σε Ερντογάν: «Εμείς θα τιμάμε τα Ίμια και εσείς θα κάθεστε σαν κότες» (Photo) - Media

 

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε σε βάρος του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο Βεργίνα TV, νωρίτερα την Τετάρτη, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί το βράδυ στις 20:30.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον κ. Κοτζιά «διακινητή της τσάντας του Γιωργάκη» και υποστήριξε ότι «φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών», προσθέτοντας, μάλιστα, ότι η συμφωνίαπου υπογράφηκε στις Πρέσπες δεν είναι ίδια με αυτή που έρχεται προς ψήφιση στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε, επίσης, ότι «η συγκεκριμένη συμφωνία είναι διάτρητη διότι καταργεί το erga omnes και δεν έχει επικύρωση από τον πρόεδρο των Σκοπίων», χαρακτηρίζοντάς την «κουρελόχαρτο» και εκτιμώντας ότι «η συμφωνία θα σταματήσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ακόμη κι αν περάσει από Σκόπια και Ελλάδα».

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Καμμένος είπε ότι για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών δεν του είπε την αλήθεια δύο φορές, όταν αρχικά ήταν να συζητηθεί αρχικά το θέμα της Συμφωνίας μετά τις εκλογές και δεν έγινε και όταν ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι θα ξαναδούν το θέμα το Μάρτιο και έρχεται τώρα στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άφησε αιχμές και για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι βουλευτές της ΝΔ έπρεπε ήδη να έχουν αντιδράσει με τη γεωγραφικού προσδιορισμού πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων».

Πληροφορίες: protothema.gr

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03