search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:53
MENU CLOSE

Ο κύβος ερρίφθη για τον «φευγάτο» επιθετικό του Ολυμπιακού

16.01.2019 15:55
Ο κύβος ερρίφθη για τον «φευγάτο» επιθετικό του Ολυμπιακού - Media

 

Μετά την έλευση του Φράνκο Σολδάνο και με τον Γκερέρο να αγωνίζεται στα περισσότερα παιχνίδια ως βασικός, ένας εκ των Χασάν ή Μάνου «έπρεπε» να αποχωρήσει γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα έπαιρνε καθόλου αγωνιστικό χρόνο!

Τελικά ο Δημήτρης Μάνος αποφασίστηκε να παραχωρηθεί ως δανεικός, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, να ελπίζει ότι ο Έλληνας επιθετικός θα του λύσει το πρόβλημα δυστοκίας. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήρθε σε συμφωνία με τους Πειραιώτες και απέκτησε με τη μορφή δανεισμού (μέχρι το τέλος της σεζόν) τον 24χρονο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

«H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας, μέσω δανεισμού από τον Ολυμπιακό, με τον επιθετικό Δημήτρη Μάνο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ στη Football League με 27 goal και έχει αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, με τις ομάδες του ΟΦΗ, της Βέροιας και του Εργοτέλη.

Το βράδυ θα είναι στην πόλη μας και θα ενσωματωθεί από αύριο στις προπονήσεις της ομάδας μας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:51