search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:52
MENU CLOSE

Τι απαντούν κύκλοι της ΝΔ στην πρόκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ

17.01.2019 07:41
Τι απαντούν κύκλοι της ΝΔ στην πρόκληση Τσίπρα για ντιμπέιτ   - Media

 

Καλοδεχούμενο το ντιμπέιτ, δήλωναν κύκλοι του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την πρόταση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για διεξαγωγή ντιμπέιτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το Σκοπιανό – «ακόμα και στον Σκάι, με δικούς σας δημοσιογράφους», όπως είπε ο κ. Τσίπρας.

«Προφανώς είναι θέμα χρόνου οι εκλογές και για αυτό ο κ.Τσίπρας ζητα ντιμπέιτ» έλεγαν ειδικότερα πηγές της ΝΔ και προσέθεταν: «Καλοδεχούμενες και οι εκλογές και το ντιμπέιτ. Ντιμπέιτ ζητά πάντως, συνήθως, αυτός που χάνει», συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές με νόημα.

Οι ίδιες πηγές ξεκαθάριζαν ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνεχίσει να απαντά στον Αλέξη Τσίπρα θεσμικά στη Βουλή και θα τον αντιμετωπίσει, πολύ ευχαρίστως, σε τηλεμαχία όταν θα έχει έρθει η ώρα των εκλογών, η οποία όπως εκτίμησε άλλωστε ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του δε θα αργήσει».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51