search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:21
MENU CLOSE

Βουλή: Οι ατάκες που ξεχώρισαν στη χθεσινή ψηφοφορία για τη ψήφο εμπιστοσύνης

17.01.2019 08:36
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά άμεσα συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών για τα κονδύλια στα ΜΜΕ - Media

 

Γεννηματά: Από δήθεν εκφραστής της Αριστεράς κ. Τσίπρα κυβερνήσατε με την Ακροδεξιά από συνειδητή επιλογή. Γίνατε βαρίδι της Αριστεράς και δώσατε συγχωροχάρτι στην περίοδο Καραμανλή, λέγοντας ότι για όλα έφταγε το ΠΑΣΟΚ. Αν έχετε πράγματα 151, ψηφίστε με αυτούς και τις Πρέσπες. Ο τόπος χρειάζεται εκλογές. Μόνο το ΚΙΝ.ΑΛΛ είναι ο εκφραστής της Κεντροαριστεράς. 

Κουτσούμπας: Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που εξαπατά τον λαό με υποσχέσεις για δήθεν καλύτερες ημέρες. Καταψηφίζουμε την κυβέρνηση που πορεύτηκε με το ακροδεξιό μόρφωμα του Καμμένου επί 4 χρόνια, καταπατώντας αρχές και αξίες της Αριστεράς. Αποτελεί θράσος να εμφανίζεστε ως αντίπαλος της νεοφιλελύθερος πολιτικής» 

Θεοδωράκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σημαίνει και θετική ψήφος για τις Πρέπσες, ενώ θετική ψήφος στις Πρέσπες δε σημαίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση 

Καμμένος: Λανθασμένα έφερε αυτό το δίλημμα ο Πρωθυπουργός. Αναγκάζομαι να ψηφίσω όχι, είναι παραπλανητική η διαδικασία. Τσίπρας και Κοτζιάς με διαβεβαίωναν τον Ιούνιο ότι η συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές και, τον Νοέμβριο ότι θα έρθει μετά τον Μάρτιο. Κουίκ, Χρυσοβελώνη, Κουντουρά κλπ, δε μπορούν να παραμένουν υπουργοί. Να γίνει δημοψήφισμα για τις Πρέσπες. 

Λεβέντης: Αν ο κ. Καμμένος ήθελε να σταματήσει πραγματικά τον συνέταιρό του, έπρεπε να το είχε κάνει πιο γρήγορα. 

Βενιζέλος: Όποιος ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης, ψηφίζει και υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών και όποιος ψηφίζει υπέρ της συμφωνίας ή στηρίζει δια της αποχής του, στηρίζει την κυβέρνηση 

Μπακογιάννη απαντώντας στον Τσίπρα περί οικογενειακού ιστορικού αποστασίας: είμαι υπερήφανη για τους δημοκρατικούς αγώνες του πατέρα μου από την κατοχή έως κα ιτη δικακτορία των συνταγματαρχών. Εύχομαι να μπορεί να πει το ίδιο και ο Αλ. Τσίπρας για τον δικό του πατέρα…». 

Καραγιαννίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Δράμας): Με τις αφίσες θα μας εκβιάζετε και θα τρομάξουμε: Είμαι πολύ περήφανος που θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών. Τέλος! 

Παπαχριστόπουλος (βουλευτής ΑΝ.ΕΛ): Η κυβέρνηση θα μπορούσε να κρυφτεί πίσω από την κυβέρνηση ανοχής. Φέρνει όμως ψήφο εμπιστοσύνης για να έχει περπατησιά από εδώ και εμπρός. Κάποιοι εδώ μέσα είμαστε αποφασισμένοι να μη γυρίσει η χώρα πίσω. 

Βορίδης: Είστε κυβέρνηση μειοψηφίας. Μην αποτολμηθεί να αλλάξουν οι πλειοψηφίες στις Επιτροπές της Βουλής

Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας κάνει τα χατίρια στους ξένους αλλά θα έχει την τύχη της στυμμένης λεμονόκουπας 

Φίλης σε ΔΗΣΥ: Συμπεριφέρεται ως κλάκα θορυβοποιών που λοξοκοιτά προς τη Δεξιά. Άραγε αυτό επέμεινε από ένα μεγάλο ιστορικό ρεύμα, το ΠΑΣΟΚ, που καθόρισε την πορεία της δημοκρατικής Μεταπολίτευσης;

Παφίλης: Η λέξη ντροπή είναι πολύ λίγη για όσους λένε ότι το ΝΑΤΟ που διέλυσε τη Γιουγκοσλαβία, είναι παράγοντας ασφάλειας. 

Σκουρλέτης: Ένας νέος προοδευτικός πλουραλιστικός πόλος γεννιέται απέναντι σε έναν συντηρητικό πόλο. 

Φάμελλος: Για το ερώτημα που θέτουν οι αφίσες, αυτοί που πρόδωσαν – πολιτικά – τη Θεσσαλονίκη, είναι αυτοί που κυβέρνησαν τα προηγούμενα χρόνια. 

Κακλαμάνης: Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου να πάρουμε μια απόφαση: Να είναι ομόθυμα καταδικαστέες οι απειλές εναντίον βουλευτών και αυτό να μη γίνεται… αλά καρτ, αλλά παντότε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19