search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:18
MENU CLOSE

Aυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο «Ζητείται Ψεύτης» (Video)

17.01.2019 09:37
Aυτός είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή στο «Ζητείται Ψεύτης» (Video) - Media

 

Η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» που είχε ακυρωθεί λόγω διαφωνίας του Μάρκου Σεφερλή με την παραγωγή του θεάτρου Παλλάς τελικά θα πραγματοποιηθεί με άλλον πρωταγωνιστή.

Τη θέση του Μάρκου Σεφερλή, λοιπόν, θα πάρει ο Αλέξης Γεωργούλης και η αποκάλυψη έγινε από την Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Έχω να σας ανακοινώσω ότι τον Μάρτιο στο Θέατρο Παλλάς θα ανέβει το Ζητείται Ψεύτης με τον Αλέξη Γεωργούλη. Το προσπαθούμε τόσο καιρό, είναι πολύς ο κόσμος, ο οποίος θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά, αλλά είναι και ένα έργο που εμείς το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια» είπε χαρακτηριστικά με τον Αλέξη Γεωργούλη να δηλώνει στους δημοσιογράφους τα εξής:

«Ήμουν στην Αγγλία εκείνη την εποχή που έγινε η όλη ιστορία. Άκουσα ότι ψάχνουν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν την παραγωγή να ναυαγήσει γιατί θα έμενε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά και σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε. Κάποια στιγμή είδα κι εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:18