search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Βόλος: Έβρισαν τον γείτονά τους και πλήρωσαν 15.000 ευρώ ο καθένας

17.01.2019 12:33
Βόλος: Έβρισαν τον γείτονά τους και πλήρωσαν 15.000 ευρώ ο καθένας - Media

 

Πρέπει να «πόνεσαν» πολύ στην …τσέπη, ένα ζευγάρι και ένας συγγενής τους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, διότι έβρισαν ηλικιωμένο γείτονά τους, με τον οποίο έχουν χρόνιες διαφορές.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στους τρεις κατηγορούμενους επιβλήθηκε χρηματική ποινή 15.000 € στον καθένα.

Στη δίκη που έγινε την Τετάρτη, κατηγορούνταν τρία άτομα, και συγκεκριμένα ένας άνδρας 52χρονών, η 46χρονη σύζυγος του και ο 52χρονος συγγενής τους, για εξύβριση σε βάρος του 75χρονου γείτονα τους. Το ζευγάρι με τον 75χρονο διαμένουν σε διπλοκατοικία στο Βόλο και εδώ και χρόνια, για διάφορες αιτίες έχουν επιδοθεί σε “αγώνα” αλληλοκατηγοριών, αντιπαραθέσεων και μηνύσεων.

Η εξύβριση σύμφωνα με το κατηγορητήριο έγινε στις 20 Μαΐου 2016 έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου σε περιοχή του Βόλου. Χθες στο δικαστήριο, οι δύο κατηγορούμενοι εκπροσωπήθηκαν μέσω πληρεξουσίου συνηγόρου, ενώ η 46χρονη κάθισε στο εδώλιο, παραδεχόμενη ότι έχουν εδώ και χρόνια κόντρα με τον γείτονα τους. Ο 75χρονος στην κατάθεση του ενώπιον των δικαστών, ανέφερε πως τον εξύβρισαν χρησιμοποιώντας χυδαία λόγια και ζήτησε την τιμωρία τους. Το Δικαστήριο τελικά τους καταδίκασε σε χρηματική ποινή 15.000 € τον καθένα, με δικαίωμα άσκησης έφεσης, που τελικά κατέθεσε η γυναίκα και αφέθηκε ελεύθερη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02