search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό

17.01.2019 12:43
Ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στον Ερυθρό Σταυρό - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ερυθρό Σταυρό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, με ασθενή που το είχε «σκάσει» από το νοσοκομείο χωρίς εξιτήριο, να γυρίζει μετά από μερικές ώρες πίσω και να στήνει «καρτέρι» σε νοσηλεύτρια την οποία και μαχαίρωσε στο πόδι.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, καθώς ασθενής που είχε φύγει από το νοσοκομείο χωρίς να πάρει εξιτήριο έστησε «καρτέρι» σε νοσηλεύτρια και τη μαχαίρωσε στο πόδι.

Το γεγονός κατήγγειλε η ΠΟΕΔΗΝ που με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ένας χειρουργημένος ασθενής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, είχε φύγει χωρίς να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα (14/1) και μερικές ώρες μετά γύρισε, χτυπώντας με μαχαίρι στο πόδι μια νοσηλεύτρια, προκαλώντας της βαθιά τραύματα.

Μάρτυρας της επίθεσης ήταν και μια άλλη νοσηλεύτρια η οποία κάλεσε σε βοήθεια, ενώ δυο αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στις Αρχές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15