search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:39
MENU CLOSE

Το Vodafone Ready Index βοηθάει τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν για τις τεχνολογικές ανάγκες του αύριο

17.01.2019 14:56
Η βία δεν μπορεί να εμποδίσει τη λειτουργία του κράτους δικαίου - Media

 

Η Vodafone Ελλάδας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της δωρεάν υπηρεσίας Vodafone Ready Index, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να κάνουν τη μετάβαση στο ψηφιακό περιβάλλον και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές, προτείνοντάς τους ψηφιακά εργαλεία μέσα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone Smart Business.

Αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και δοκιμασμένες λύσεις της αγοράς, η ολοκληρωμένη πρόταση Vodafone Smart Business συμβάλλει στη βελτίωση της απόδοσης και της παραγωγικότητας επαγγελματιών και επιχειρήσεων, παρέχοντας οικονομία, ευελιξία και απλότητα και υποστηρίζοντάς τους με συμβουλευτική σε θέματα τεχνολογίας. Επίσης, το Vodafone Smart Business βοηθά στην καλύτερη διαχείριση της καθημερινής λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ προσφέρει καινοτόμες λύσεις οικονομικά, χωρίς περιττό κόστος και με απόλυτο έλεγχο των εξόδων.

Το Vodafone Ready Index είναι ένα δωρεάν εργαλείο που παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μετρήσουν την ψηφιακή τους ετοιμότητα, προτείνοντάς τους εκείνες τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, ανάλογα με το μέγεθος και τη δραστηριότητά τους.

Συγκεκριμένα, το Vodafone Ready Index αποτελεί μία πλατφόρμα ψηφιακής αξιολόγησης, η οποία μπορεί μέσω στοχευμένων ερωτήσεων να δείξει το βαθμό ψηφιακής ετοιμότητας μίας επιχείρησης, σε σχέση με τον ανταγωνισμό της.

Επιπλέον, παρέχει μία προσωποποιημένη αναφορά, προτείνοντας τις απαραίτητες ψηφιακές υπηρεσίες στους επαγγελματίες, εύκολα και γρήγορα, μέσα από τρία βήματα:

Ο επαγγελματίας ή ο ιδιοκτήτης μίας επιχείρησης συμπληρώνει online το σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο υπολογίζει τον ψηφιακό βαθμό ετοιμότητας της επιχείρησης σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου.

Στη συνέχεια, λαμβάνει μία λεπτομερή έκθεση ετοιμότητας η οποία του προτείνει ψηφιακές υπηρεσίες της Vodafone – μέσα από το διευρυμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Vodafone Smart Business – που μπορούν να κάνουν την επιχείρησή του πιο ανταγωνιστική.

Τέλος, ορίζεται μία συνάντηση με εξειδικευμένο σύμβουλο της Vodafone για να συζητήσουν διεξοδικά τις δυνατότητες αυτών των λύσεων.

«Σε μία διαρκώς εξελισσόμενη αγορά είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να είναι προετοιμασμένες για τις τεχνολογικές ανάγκες του αύριο. Γνωρίζουμε ότι οι μικρές επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες θέλουν να περάσουν στην ψηφιακή εποχή, αλλά συχνά μπορεί να μην διαθέτουν τον χρόνο και την γνώση για να το κάνουν. Για να τις υποστηρίξουμε σε αυτή τη μετάβαση, παρουσιάζουμε το Vodafone Ready Index, το οποίο αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο που – προτείνοντας τις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης – θα τις βοηθήσει να προετοιμαστούν για το ψηφιακό μέλλον και να γίνουν πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε η εμπορική διευθύντρια εταιρικών πελατών της Vodafone Ελλάδας, κυρία Κάτια Σταθάκη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:36