17/10/2019 13:12:30

«Τιτανικός»: Αυτή είναι η δραματική σκηνή που «κόπηκε» από την ταινία (Video)

«Τιτανικός»: Αυτή είναι η δραματική σκηνή που «κόπηκε» από την ταινία (Video) - Media
 
Όταν ο «Τιτανικός» βγήκε στις αίθουσες, το 1997, ακόμα και οι παραγωγοί της ταινίας σοκαρίστηκαν από το μέγεθος της επιτυχίας της, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
 
Οι παγκόσμιες εισπράξεις από την πρώτη προβολή ξεπέρασαν τα 1,8 δισ. δολάρια, η ταινία ήταν υποψήφια για 14 Όσκαρ και τελικά πήρε 11 από τα χρυσά αγαλματίδια της Ακαδημίας Κινηματρογράφου, ενώ οι ουρές στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν τεράστιες.
 
Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει, η τελική κόπια της ταινίας δεν περιείχε όλες τις σκηνές που γυρίστηκαν είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους συνέχειας.
 
Έτσι, μετά την νέα κυκλοφορία της ταινίας σε DVD, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο με μια σκηνή που δεν είχε συμπεριληφθεί στο τελικό μοντάζ.
 
Η σκηνή λαμβάνει χώρα μετά το ναυάγιο, όταν οι διασωσμένοι επιβάτες ανεβαίνουν στο «Καρπάθια», όπου βλέπουμε την Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) να επιβιβάζεται υποβασταζόμενη στο πλοίο ενώ ο πλοιοκτήτης Μπρους Ίσμεϊ, αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση από τους συγκλονισμένους επιζήσαντες.
 
Τέλος, η μητέρα της Ρόουζ, Ρουθ ψάχνει την κόρη της, όμως δεν την βρίσκει ποτέ καθώς η πρωταγωνίστρια επέλεξε μια ζωή μακριά της.
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.