search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:05
MENU CLOSE

«Τιτανικός»: Αυτή είναι η δραματική σκηνή που «κόπηκε» από την ταινία (Video)

17.01.2019 15:31
Αυτή είναι η ηθοποιός που αρνήθηκε τον ρόλο στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, στον Τιτανικό - Media
 
Όταν ο «Τιτανικός» βγήκε στις αίθουσες, το 1997, ακόμα και οι παραγωγοί της ταινίας σοκαρίστηκαν από το μέγεθος της επιτυχίας της, καθώς ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
 
Οι παγκόσμιες εισπράξεις από την πρώτη προβολή ξεπέρασαν τα 1,8 δισ. δολάρια, η ταινία ήταν υποψήφια για 14 Όσκαρ και τελικά πήρε 11 από τα χρυσά αγαλματίδια της Ακαδημίας Κινηματρογράφου, ενώ οι ουρές στις κινηματογραφικές αίθουσες ήταν τεράστιες.
 
Ωστόσο, όπως συνήθως συμβαίνει, η τελική κόπια της ταινίας δεν περιείχε όλες τις σκηνές που γυρίστηκαν είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους συνέχειας.
 
Έτσι, μετά την νέα κυκλοφορία της ταινίας σε DVD, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο με μια σκηνή που δεν είχε συμπεριληφθεί στο τελικό μοντάζ.
 
Η σκηνή λαμβάνει χώρα μετά το ναυάγιο, όταν οι διασωσμένοι επιβάτες ανεβαίνουν στο «Καρπάθια», όπου βλέπουμε την Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) να επιβιβάζεται υποβασταζόμενη στο πλοίο ενώ ο πλοιοκτήτης Μπρους Ίσμεϊ, αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση από τους συγκλονισμένους επιζήσαντες.
 
Τέλος, η μητέρα της Ρόουζ, Ρουθ ψάχνει την κόρη της, όμως δεν την βρίσκει ποτέ καθώς η πρωταγωνίστρια επέλεξε μια ζωή μακριά της.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:01