search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:05
MENU CLOSE

Δανέλλης: Μονόδρομος η κύρωση των Πρεσπών για το Ποτάμι

17.01.2019 18:14
Δανέλλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ κορμός των δυνάμεων του προοδευτικού χώρου - Media
 
Το μείζον είναι το εθνικό ζήτημα και η επίλυση του κρινόταν από το εάν υπάρχει Κυβέρνηση για να το φέρει προς κύρωση στη Βουλή και βάσει αυτού ψήφισα «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης, υποστήριξε ο Σπύρος Δανέλλης, λέγοντας ότι το Μακεδονικό είναι ένα «ταυτοτικό θέμα» με πολλές προεκτάσεις.
 
Όπως είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής, που όμως θα στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Δεν υπάρχει προσωπικός πολιτικός εγωισμός», είπε, απαντώντας στα πυρά που δέχθηκε από τον Σταύρο Θεοδωράκη, σημειώνοντας ότι εκείνος έμεινε πιστός στις προγραμματικές θέσεις του Ποταμιού, σύμφωνα με τις οποίες το κόμμα θέλει να κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών.
 
«Ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι είναι η υπερψήφιση της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών», τόνισε ο κ. Δανέλλης, λέγοντας ότι δεν μπορούσε αλλιώς να συσχετιστεί η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης με την στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.
 

Ερωτηθείς από τον Νίκο Χατζηνικολάου, απάντησε ότι δεν είναι στα σχέδια του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η αναγκαιότητα είναι η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων τόσο στην χώρα μας όσο και στην Ευρώπη, σημειώνοντας ότι το θέμα δεν είναι η προσωπική πολιτική του επιβίωση, αφήνοντας ουσιαστικά κάνε ενδεχόμενο ανοιχτό.
 
Πηγή: enikos.gr/ANT1
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:03