search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Γεννηματά: «Δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες…»

17.01.2019 18:26
Γεννηματά: «Δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες…» - Media

 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha η Φώφη Γεννηματά διευκρίνισε πως δε ζητά πειθαρχία, αλλά σεβασμό στην κοινή πορεία. «Είναι σεβαστές οι διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά όταν φθάνει η κρίσιμη ώρα κανείς δεν πρέπει να πληγώσει την παράταξη, εγώ θα τη διαφυλάξω» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Υπάρχει το πλαίσιο, η πολιτική ενότητα χτίζεται από τη στάση του καθενός, δεν υπάρχει θέμα πειθαρχίας, αλλά προφανώς θα υπάρχουν συνέπειες» ξεκαθάρισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και πρόσθεσε: «Κανείς δεν πρέπει να δώσει τη δυνατότητα στον κ. Τσίπρα να χρησιμοποιήσει μια κακή συμφωνία κατά της προοδευτικής παράταξης».

Η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε εκτενώς στη Συμφωνία των Πρεσπών Σχολιάζοντας πως… «Το θέμα των Σκοπίων ξεπερνά κατά πολύ το θέμα της κομματικής πειθαρχίας, γιατί η συμφωνία είναι επιζήμια για τη χώρα».

Ως προς τις μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε πως τους ρόλους θα τους αναθέσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές, ενώ υπογράμμισε πως οι εκλογές θα έπρεπε ήδη να έχουν διεξαχθεί!

Νωρίτερα, ο πρώην Υπουργός, Δημήτρης Κρεμαστινός, καλούσε άπαντες να μην εκφράζουν δημοσίως τη θέση τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11