search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:36
MENU CLOSE

Πόλη στη Σικελία πουλά σπίτια με μόλις 1 ευρώ

17.01.2019 19:00
Πόλη στη Σικελία πουλά σπίτια με μόλις 1 ευρώ - Media

 

Προς αναζήτηση νέων κατοίκων βρίσκεται η πόλη Sambuca στη Σικελία, γι’ αυτό και προσφέρει τη φθηνότερη ιδιοκτησία της γης. Υπό μία προϋπόθεση μόνο…

Οι αγοραστές των σπιτιών στη Sambuca πρέπει να δεσμευτούν πως θα δαπανήσουν τουλάχιστον 15.000 για τις ανακαινίσεις!

Δεκάδες ιδιοκτησίες έχουν τεθεί προς πώληση στη μια πόλη σε ένα λόφο με εντυπωσιακή θέα σε ολόκληρο το νησί της Μεσογείου. Η πρωτοβουλία ελήφθη ως μια προσπάθεια να αναβιώσει η περιοχή που τα τελευταία χρόνια είδε τους κατοίκους της να μετακομίζουν μαζικά σε μεγαλύτερες πόλεις.

«Σε αντίθεση με άλλες πόλεις που το έχουν κάνει απλά για διαφημιστική προπαγάνδα, ο δήμος μας διαθέτει όλα τα σπίτια προς πώληση», δήλωσε στο CNN ο Giuseppe Cacioppo, αντιδήμαρχος και τουριστικός σύμβουλος της Sambuca. Είμαστε μεσάζοντες μεταξύ παλιών και νέων ιδιοκτητών. Θέλετε αυτό το σπίτι, θα το πάρετε χωρίς καθυστερήσεις», υποστηρίζειι. Εντούτοις, υπάρχει ένας όρος – οι νέοι ιδιοκτήτες υποχρεούνται να ανακαινίσουν το ακίνητό τους μέσα σε τρία χρόνια, με κόστος που ξεκινάει από τα 15.000 ευρώ και απαιτείται εγγύηση 5.000 ευρώ. Αυτό το ποσό θα επιστραφεί μόλις ολοκληρωθεί η ανακαίνιση.

Και κάπως έτσι, διώροφες κατοικίες χτισμένες με πέτρινη πέτρα, με εξωτικές αυλές, και κήπους με φοίνικες «περιμένουν» τους αγοραστές τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35