02/12/2020 08:32:39
17.2.2012

Αρνείται να υπογράψει ο Κουβέλης

Αρνείται να υπογράψει ο Κουβέλης - Media

Στο ενδεχόμενο να του ζητηθεί έγγραφη δέσμευση για την πιστή εφαρμογή του νέου Μνημονίου απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λέγοντας πως «η άρνηση μου είναι δεδομένη».

«H χώρα έχει τη θεσμική της λειτουργία, έχει τους θεσμούς της δημοκρατίας και αυτοί οι θεσμοί είναι ο μόνος συνομιλητής και με την Ευρώπη και γενικότερα».

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο όπου ο Φώτης Κουβέλης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις εν όψει του Eurogoup της Δευτέρας.

Τέλος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την θέση του κόμματος του για τη νέα δανειακή σύμβαση και «όλα εκείνα τα οποία τη συγκροτούν, ειδικότερα σε σχέση με τα εξαιρετικά επαχθή, ανηλεή μέτρα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας».

«Επεσήμανα για ακόμη μια φορά ότι η πορεία της χώρας πρέπει να αναζητείται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της διερεύνησης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής» είπε καταλήγοντας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.