search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Αρνείται να υπογράψει ο Κουβέλης

17.02.2012 14:18
Αρνείται να υπογράψει ο Κουβέλης - Media

Στο ενδεχόμενο να του ζητηθεί έγγραφη δέσμευση για την πιστή εφαρμογή του νέου Μνημονίου απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λέγοντας πως «η άρνηση μου είναι δεδομένη».

Στο ενδεχόμενο να του ζητηθεί έγγραφη δέσμευση για την πιστή εφαρμογή του νέου Μνημονίου απάντησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ λέγοντας πως «η άρνηση μου είναι δεδομένη».

«H χώρα έχει τη θεσμική της λειτουργία, έχει τους θεσμούς της δημοκρατίας και αυτοί οι θεσμοί είναι ο μόνος συνομιλητής και με την Ευρώπη και γενικότερα».

Είχε προηγηθεί συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο όπου ο Φώτης Κουβέλης ενημερώθηκε για τις εξελίξεις εν όψει του Eurogoup της Δευτέρας.

Τέλος ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε την θέση του κόμματος του για τη νέα δανειακή σύμβαση και «όλα εκείνα τα οποία τη συγκροτούν, ειδικότερα σε σχέση με τα εξαιρετικά επαχθή, ανηλεή μέτρα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας».

«Επεσήμανα για ακόμη μια φορά ότι η πορεία της χώρας πρέπει να αναζητείται προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της διερεύνησης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής» είπε καταλήγοντας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:39