16/07/2019 10:05:25

Μπιλ Γκέιτς: Τι κι αν έχει 100 δισ. δολάρια; Περιμένει στην ουρά για να πάρει… μπέργκερ! (Photos)

Μπιλ Γκέιτς: Τι κι αν έχει 100 δισ. δολάρια;  Περιμένει στην ουρά για να πάρει… μπέργκερ! (Photos) - Media

 

Αποτελεί έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Κι όμως αυτό δεν έχει σταθεί αιτία ώστε να σταματήσει να απολαμβάνει τη ζωή ακόμα και στις πιο απλές και καθημερινές στιγμές της.

Ο λόγος για τον Μπιλ Γκέιτς ο οποίος εθεάθη να περιμένει στην ουρά ενός φασφουντάδικου προκειμένου να απολαύσει το μπέργκερ του.

Ο ιδρυτής της Microsoft ήταν απλά ντυμένος, ωστόσο, η απλότητά του προκάλεσε έκπληξη στους παρευρισκομένους οι οποίοι έσπευσαν να τον φωτογραφήσουν.

Το γεγονός σχολιάστηκε εκτενώς στα social media, όταν ένας πρώην υπάλληλος της Microsoft κοινοποίησε την φωτογραφία του Γκέιτς να περιμένει στην ουρά σε μια ομάδα στο Facebook.

«Έχει σχεδόν 100 δισ., διευθύνει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό οργανισμό στον κόσμο αλλά στέκεται στην ουρά για να πάρει ένα μπέργκερ, πατάτες και κοκα κόλα σαν όλους εμας. Έτσι φέρονται οι πραγματικοί πλούσιοι άνθρωποι, σε αντίθεση με τον φιγουρατζή στον Λευκό Οίκο», έγραψε ο Mike Galos στην ανάρτησή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.