07/08/2020 04:20:42

Τι κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις ΗΠΑ μετά από εβδομάδες υποχρεωτικής αργίας - Το Pornhub απαντά

Τι κάνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στις ΗΠΑ μετά από εβδομάδες υποχρεωτικής αργίας - Το Pornhub απαντά - Media

 

Με το μεγαλύτερο κυβερνητικό shutdown της ιστορίας των ΗΠΑ σε εξέλιξη, τον ανεγκέφαλο Τραμπ και τους ηγέτες των Δημοκρατικών σε πλήρη ρήξη, αρκετοί ομοσπονδιακοί υπάλληλοι στις ΗΠΑ τελούν σε υποχρεωτική αργία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημοφιλούς ιστότοπου πορνό, Pornhub, η επισκεψιμότητά τους έχει ανέβει κατά 6% τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την αλλαγή στις ώρες που επισκέπτονται οι περισσότεροι χρήστες τον ιστότοπο, δείχνουν ότι η «έκρηξη» στην λιμπιντο των Αμερικανών οφείλεται στην υποχρεωτική τους ανάπαυλα, λόγω του παρατεταμένου shutdown.

Σταδιακά ολοένα και περισσότεροι χρήστες επισκέπτονταν το site μετά τα μεσάνυχτα, μην έχοντας το άγχος του πρωινού ξυπνήματος.

Η επισκεψιμότητα τις πρώτες πρωινές ώρες αυξήθηκε κατά 14%, αναφέρει ο ιστότοπος, ενώ στο γυναικείο κοινό η αύξηση αγγίζει το 12,3%.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.