search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:15
MENU CLOSE

Η Σάνσα του Game of Thrones αποκαλύπτει τα «βασανιστήρια» που υπέστη για το ρόλο

18.01.2019 19:53
Η Σάνσα του Game of Thrones αποκαλύπτει τα «βασανιστήρια» που υπέστη για το ρόλο - Media

 

Μιλώντας για τις «θυσίες» που έκανε, για τις ανάγκες του ρόλου της ως Σάνσα Σταρκ στο Game of Thrones, η Σόφι Τέρνερ αποδεικνύεται μάλλον ευαίσθητη!

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι αυτό που την ενόχλησε στη δημοφιλή σειρά ήταν ότι αναγκάστηκε να μείνει κατά καιρούς…άλουστη; Σε συνέντευξή της στο InStyle, η 22χρονη ηθοποιός, επικεντρώθηκε στις…τρίχες (της), τις οποίες αναγκαζόταν να μη πλένει ορισμένες φορές, ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα στα μάτια του σκηνοθέτη.

«Κατά τη διάρκεια των πρώτων σεζόν μου επιτρεπόταν να λούζω τα μαλλιά μου επειδή ήμουν ένα νεαρό κορίτσι της αριστοκρατίας. Κατά την 5η σεζόν όμως άρχισαν να μου ζητάνε (σ.σ. οι συντελεστές της σειράς) να μην λούζω τα μαλλιά μου και αυτό ήταν κάτι πραγματικά αηδιαστικό».

Λογικό αφού λόγω των κακουχιών που υπέστη κατά την εξέλιξη της δημοφιλούς σειράς θα ήταν παράλογο να εμφανιζόταν με λαμπερά φρεσκολουσμένα μαλλιά.

«Για περίπου δύο χρόνια ζούσα με πολύ λαδωμένα μαλλιά…Είχα πολύ φαγούρα. Επίσης όταν λειτουργούσαν τα μηχανήματα χιονιού, μικρά χαρτάκια κολλούσαν στα λαδωμένα μου μαλιά. Ήταν αηδιαστικό» σχολίασε η τηλεοπτική Σάνσα, που τώρα όμως έχει βρει την…υγειά της! «Πλέον φοράω περούκα οπότε μπορώ να λούζω τα μαλλιά μου όποτε θέλω, κάτι που είναι καλό», κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30