28/05/2020 01:56:40

Παπακώστα: Προσοχή - Οι δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης για εθνικά θέματα βλάπτουν

Παπακώστα: Προσοχή - Οι δηλώσεις εσωτερικής κατανάλωσης για εθνικά θέματα βλάπτουν - Media

 

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα σε όσους πολιτικούς «αναλώνονται» σε δηλώσεις εθνικού ενδιαφέροντος για εσωτερική κατανάλωση!

Οι δηλώσεις αυτές «υπέχουν και νομική δέσμευση στο Διεθνές Δίκαιο και παίζουν σοβαρό ρόλο στις διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας», ανέφερε σχετικά.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Παπακώστα τονίζει ότι οι δηλώσεις αυτές υπέχουν και νομική δέσμευση στο Διεθνές Δίκαιο, με συνέπεια να επηρεάζουν τις διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας και καλεί τους βουλευτές να απεγκλωβιστούν από τις πιέσεις της κομματικής μηχανής τους.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Θα πρέπει οι Πολιτικοί οι οποίοι κάνουν δηλώσεις για τα Εθνικά μας θέματα, αυτό τον καιρό, για Εσωτερική κατανάλωση, να λάβουν υπόψη τους ότι αυτές υπέχουν και νομική δέσμευση στο Διεθνές Δίκαιο και παίζουν σοβαρό ρόλο στις διακρατικές σχέσεις της Ελλάδας και προφανώς επιφέρουν συνέπειες.
Δεν φταίει σε τίποτα η χώρα να βιώσει την τραυματική εμπειρία και άλλης καταδίκης, όπως στο παρελθόν, από λεγόμενά τους επειδή δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν από τις πιέσεις της κομματικής μηχανής τους την οποία αντί να την οδηγούν απλώς επιβαίνουν…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.