search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Άδωνις: Για πρώτη φορά βουλευτές είναι ταυτόχρονα συμπολίτευση και αντιπολίτευση

20.01.2019 06:22
Άδωνις Γεωργιάδης: Αν είχα στοιχεία για Τσίπρα και Πολάκη θα είχα πάει στον εισαγγελέα (Video) - Media

 

«Ο κ. Καμμένος διέγραψε τους υπουργούς του που έμειναν στην κυβέρνηση, αλλά δεν διέγραψε τους βουλευτές του που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση… Είναι οι πρώτοι βουλευτές στο σύμπαν που είναι ταυτόχρονα αντιπολίτευση και συμπολίτευση» υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνοντας ότι «είναι όλα σε συμφωνία».

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη «είναι διαφορετικό να παίρνεις έναν βουλευτή από ένα κόμμα της αντιπολίτευσης και να τον μεταφέρεις σε ένα άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης και άλλο πράγμα να μεταφέρεις έναν βουλευτή αντιπολίτευσης και να τον πηγαίνεις στη συμπολίτευση».

Ερωτηθείς εάν η ΝΔ μπορεί να συνεργαστεί με κόμματα ή πρόσωπα που θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει κατηγορηματικά: «Είναι κορυφαίο γεγονός πολιτικής σημασίας και όταν κάποιος αποφασίζει να στηρίξει μια κορυφαία κυβερνητική επιλογή, προφανώς αποδοκιμάζει μια κορυφαία απόφαση και άποψη της Νέας Δημοκρατίας. Αυτός δεν είναι καλός τρόπος για να συνεργαστεί με κάποιον στο μέλλον».

Αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Γεωργιάδης πιστεύει ότι θα βρεθούν οι 151 βουλευτές και σημειώνει: «Καμία επόμενη Βουλή δεν θα μπορεί να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών χωρίς σοβαρές συνέπειες για τη χώρα, εάν αυτή κυρωθεί από την ελληνική Βουλή».

Για τις προσωπικές επιθέσεις που δέχονται βουλευτές που προτίθενται να ψηφίσουν τη συμφωνία ο κ. Γεωργιάδης αφού δηλώνει ότι «η ΝΔ καταδικάζει πάντα τα φαινόμενα της βίας εναντίον του οποιουδήποτε» αναφερόμενος στον κύριο Αβραμάκο σημειώνει: «Δεν θεωρώ ότι αυτό που έκανε είναι παράνομο. Οι βουλευτές είναι δημόσια πρόσωπα και ασφαλώς πρέπει να είναι ανοικτοί στο να δέχονται και την κριτική από το λαό. Αν δεν τους αρέσει αυτό, να κάνουν άλλη δουλειά».

Τέλος, αναφερόμενος στο χρόνο των εκλογών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δηλώνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: « Οι εκλογές θα γίνουν την τελευταία μέρα… Ο κ. Τσίπρας γνωρίζοντας ότι θα συντριβεί στις εκλογές, θα κάτσει όσο μπορεί περισσότερο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:03