search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19
MENU CLOSE

Λεβέντης: Σήμερα ο Τσίπρας πρέπει «να φάει ένα χαστούκι»

20.01.2019 08:11
Λεβέντης: Οι αγώνες μου 40 χρόνια δεν θα πάνε χαμένοι, δεν πέφτω στην πρώτη μάχη - Media

 

Βέβαια θα είμαι στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, γιατί σήμερα ο Τρίπρας πρέπει να φάει ένα χαστούκι, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. 

«Οπωσδήποτε θα είμαι στο Σύνταγμα, δεν μπορεί να λείπω… Όχι γιατί περιμένω ότι θα φοβηθεί ο Τσίπρας ή θα αλλάξει γνώμη, αλλά γιατί πρέπει να φάει ένα χαστούκι, να δει μέγα πλήθος απέναντί του γιατί δεν πρέπει να διαπράξει προδοσία» τόνισε ο Βασιλής Λεβέντης. 

«Δεν πρέπει να κάνει κάτι που δεν θέλει ο λαός, κάτι που το κεφάλι τους το κλούβιο πιεστικά επιδιώκει, κόντρα στη θέληση ενός λαού, θέλουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία χωρίς να υπολογίσουν τις συνέπειες» σημείωσε. 

«Εμείς θα ακυρώσουμε τη Συμφωνία με διάγγελμα στα Ηνωμένα Έθνη, θα κάνουμε και δημοψήφισμα, έστω εκ των υστέρων, και θα παραπέμψουμε σε δίκη όσους πήγαν στις Πρέσπες και υπέγραψαν την Συμφωνία αυτή», τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Στη Βουλή θα πω ότι αν ο Τσίπρας επιμείνει στην προδοσία, θα ορκιστώ ότι θα ακυρώσουμε τις Πρέσπες» πρόσθεσε. 

Ο κ. Λεβέντης επέρριψε παράλληλα ευθύνες και σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τη σημερινή κατάληξη του ονοματολογικού.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:19