search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05
MENU CLOSE

Καμμένος κατά Κοτζιά: Πάω στον εισαγγελέα για το διαγωνισμό για τις βίζες

20.01.2019 09:02
Καμμένος κατά Κοτζιά: Πάω στον εισαγγελέα για το διαγωνισμό για τις βίζες - Media

 

Συνέχεια στη βεντέτα του με τον Νίκο Κοτζιά έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. «Θα πάω στον εισαγγελέα με στοιχεία για το διαγωνισμό για τις βίζες, εάν η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου με καλέσει»  τόνισε. 

«Είναι γνωστό πως ο Σόρος στηρίζει τους Σκοπιανούς, έχει χρηματοδοτήσει συλλαλητήρια στην Αυστραλία» σχολίασε. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει αναφέρει ότι εταιρεία του αμερικανού μεγιστάνα ενεπλάκη στην έκδοση των θεωρήσεων του ΥΠΕΞ. 

«Από πού έχει την οικονομική οντότητα το ΠΡΑΤΤΩ να κάνει εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα; Από πού εισπράττει το ΠΡΑΤΤΩ;» διερωτήθηκε, επιμένοντας στις καταγγελίες του παρά τη μήνυση που δέχθηκε από την Κίνηση. 

«Υπάρχουν καταγγελίες ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών έδωσε μυστικά κονδύλια σε σκοπιανά μέσα μαζικής ενημέρωσης» σημείωσε ακόμη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05