17/11/2019 13:29:20

Τελειώνει το Κίνημα Αλλαγής; Ένα βήμα πριν τη διάσπαση η ΔΗΜΑΡ

Τελειώνει το Κίνημα Αλλαγής; Ένα βήμα πριν τη διάσπαση η ΔΗΜΑΡ - Media

 

Κρίσιμες ώρες για τη ΔΗΜΑΡ. Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος θα ανοίξει σήμερα τα χαρτιά του για τη στάση που πρόκειται να κρατήσει αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε λίγη ώρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή όπου αναμένεται να ληφθεί απόφαση για τη στάση που θα ακολουθήσει η ΔΗΜΑΡ απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Δημήτρης Χατζησωκράτης δεν θέτουν πλέον τον όρο των εκλογών για να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως είχε αποφασιστεί τον περασμένο Ιούλιο. Εν αντιθέσει με άλλα στελέχη που προσανατολίζονται να ζητήσουν ψηφοφορία και για την απόρριψη κάθε ιδέας συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τις εξελίξεις αναμένει και η Χαριλάου Τρικούπη που δεν θα περιμένει τη ψηφοφορία στη Βουλή για να ανακοινώσει τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η κόντρα ΠΑΣΟΚ - Θεοχαρόπουλου για το ψηφοδέλτιο

Η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ξεκίνησε όταν έγινε γνωστό ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος δεν θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΙΝΑΛ. 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιθυμεί διακαώς να είναι στο Επικρατείας, καθώς πρέπει «να υπάρχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ». Με αυτό το ενδεχόμενο δε συμφωνεί όμως η κ. Γεννηματά, η οποία κάνει άλλες σκέψεις για το ποιος θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.