search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:03
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Ανελκύστηκε από το βυθό το αεροσκάφος του άτυχου πιλότου (Video)

20.01.2019 15:11
Μεσολόγγι: Ανελκύστηκε από το βυθό το αεροσκάφος του άτυχου πιλότου (Video) - Media

 

Ανελκύστηκε από τον βυθό του Κρυονερίου στο Μεσολόγγι το αεροσκάφος που κατέπεσε προκαλώντας το θάνατο τον χειριστή, Παναγιώτη Κεφαλά.

Με τη βοήθεια των δυτών, οι άνδρες του λιμενικού σώματος έβγαλαν το αεροσκάφος στο λιμάνι του Κρυονερίου. Τελικά εντοπίστηκε σε βάθος πενήντα μέτρων, κοντά στο σημείο που είχε υποδείξει εξαρχής ο αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του αεροσκάφους.

 

Το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα, όπως ανέφερε ένας ψαράς που το είδε ενώ ψάρευε στην συγκεκριμένη περιοχή. «Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως», είπε χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας.

Θυμίζουμε ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην περιοχή Καβουρότρυπα, στο Μεσολόγγι, την περασμένη Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και χθες εντοπίστηκες η σορός του άτυχου πιλότου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02