search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:04
MENU CLOSE

Την παραίτηση Γεροβασίλη – Παπακώστα ζητά η ΝΔ

20.01.2019 16:18
Την παραίτηση Γεροβασίλη - Παπακώστα ζητά η ΝΔ - Media

 

Την παραίτηση της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ολγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, ζητά η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφορικά με τη στάση της ΕΛ.ΑΣ. στο συλλαλητήριο του Συντάγματος. 

«Η κυβέρνηση – κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο. Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακωστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν», αναφέρει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της. 

 

Αντώνης Σαμαράς: Όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν, ο λαός μένει όρθιος

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, “καυτηρίασε” τα επεισόδια και έστειλε μήνυμα συσπείρωσης.

Με αφορμή την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μετά την κίνηση της Αστυνομίας να ρίξει χημικά στην πλατεία Συντάγματος, ο πρώην Πρωθυπουργός παρενέβη.

«Τα εκατομμύρια των Ελλήνων είναι και θα είναι κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όποια προβοκάτσια κι αν σοφιστούν, όσα δακρυγόνα κι αν ρίξουν, ο λαός μένει όρθιος για τη Μακεδονία» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Άδωνις Γεωργιάδης: «Άφησαν επίτηδες 50 κουκουλοφόρους να πλησιάσουν για να έχουν το πρόσχημα για τα χημικά»

Οργισμένος με τη ρίξη χημικών εμφανίστηκε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου υποστήριξε (με tweet του) πως ήταν προβοκάτσια της κυβέρνησης, ώστε να διαλυθεί το συλλαλητήριο.

Για την ακρίβεια, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως οι αστυνομικές δυνάμεις άφησαν επίτηδες τους κουκουλοφόρους να πλησιάσουν στη Βουλή ώστε να βρουν αφορμή και να ρίξουν χημικά με σκοπό να διαλυθεί το μεγάλο συλλαλητήριο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:03