17/10/2019 17:42:10

Έξαλλη η Χρύσα Ρώπα: Θέλησαν να λιώσουν τον Λαζόπουλο, αλλά εκείνος στάθηκε όρθιος

Έξαλλη η Χρύσα Ρώπα: Θέλησαν να λιώσουν τον Λαζόπουλο, αλλά εκείνος στάθηκε όρθιος - Media

 

Σε συνέντευξή της, η Χρύσα Ρώπα ξεσπάει εναντίον όλων όσοι επιτέθηκαν στον φίλο και συνάδελφό της Λάκη Λαζόπουλο... 

Στην παραδοχή του δημοσιογράφου Βασίλη Μπουζιώτη ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δέχθηκε ισχυρά «πυρά» για το «Τσαντίρι» του εκείνη δεν δίστασε να εκφράσει τη θέση της. 

Η ίδια λοιπόν δήλωσε σχεδόν θυμωμένη: 

«Έλειπα στο Παρίσι και δεν είχα εικόνα των «πυρών» που λες. Τι να σχολιάσω γι’ αυτό; Το θεωρώ φαιδρό!... Απίστευτο! Θέλησαν να τον λιώσουν τον Λάκη, αλλά εκείνος στάθηκε όρθιος και προχωρά. Ξέρεις, είναι ίδιον του Ελληνα να θέλει να εξοντώσει τον διπλανό του και να μη χαίρεται ποτέ με τη χαρά του. Εκανε επιτυχία ο Λάκης κι αυτό ήταν που ενόχλησε. Κάνει επιτυχία τόσα χρόνια κι αυτό είναι... έγκλημα! Είναι τρομερό πως, όσα κι αν έχεις κερδίσει, ψάχνουν την κατάλληλη ευκαιρία να σου τραβήξουν το χαλί να πέσεις κάτω! Το θέμα είναι να γυρίζεις την πλάτη σου σε όλα αυτά, όπως εκείνος, και να βάζεις νέα στοιχήματα, μακριά από οτιδήποτε τοξικό. Μεγαλώνοντας, σε αυτό έχω καταλήξει κι εγώ. Ότι δεν αξίζει τον κόπο να ξοδεύεις χρόνο σε τοξικές καταστάσεις, τοξικούς ανθρώπους. Σημασία έχει να κάνεις όσα ονειρεύεται η καρδιά σου και να προχωράς πάντα μπροστά».

Πηγή: Realnews

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.