07/08/2020 21:38:57

Οι αλλόκοτοι βασιλικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν για το μωρό τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Οι αλλόκοτοι βασιλικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν για το μωρό τους ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ - Media

 

Την ώρα που ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζονται να ζήσουν την -ενδεχομένως- πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους, οι βασιλικοί κανόνες έρχονται να υπενθυμίσουν ότι σε αυτή τη γέννα, τίποτα δεν είναι ίδιο!

Σύμφωνα με το news.com, το βασιλικό πρωτόκολλο έχει μια σειρά από ασυνήθιστους κανόνες, τους οποίους μάλλον υιοθετούν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αν σκεφτούμε πως δεν γνωρίζουν το φύλο του πρώτου τους παιδιού. Αυτός είναι ένας από τους βασιλικούς κανόνες.

Ο δεύτερος είναι κάπως περίεργος, αφού ορίζει την βασίλισσα Ελισσάβετ ως επαφή έκτακτης ανάγκης. Θα είναι δηλαδή το πρώτο πρόσωπο που θα μάθει την γέννηση του μωρού.

Στη συνέχεια ακολουθεί το όνομά του, το οποίο θα πρέπει να είναι όνομα που είχε κάποιο μέλος της οικογένειας του παρελθόντος που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ή ακόμη και του παρόντος!

Ο επόμενος κανόνας στο βασιλικό πρωτόκολλο λέει ότι το νεογέννητο θα πρέπει να τυλιχτεί σε μία βασιλική πλεκτή κουβέρτα.

Κλείνοντας το βασιλικό ζεύγος οφείλει να έχει μία ομάδα από μαίες, όπως ακριβώς είχε και η Κέιτ στις γέννες της. Η ομάδα αυτή τυπικά πρέπει να είναι παρούσα στην γέννηση του βρέφους, για να βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.