search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Μοναχός μαχαίρωσε υπαίθριο πωλητή για να αποδείξει ότι τα χαϊμαλιά που πωλούσε σαν φυλαχτά, δεν προστάτευαν (Video)

21.01.2019 09:14
Μοναχός μαχαίρωσε υπαίθριο πωλητή για να αποδείξει ότι τα χαϊμαλιά που πωλούσε σαν φυλαχτά, δεν προστάτευαν (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι σκληρό. Καταγράφηκε στην Μπανγκόκ. Ένας υπαίθριος πωλητής διαλαλούσε την πραμάτεια του. Πωλούσε χαιμαλιά τα οποία ήταν ευλογημένα και προστάτευαν όχι μόνο από το κακό αλλά και από πολλά άλλα πράγματα.

Ό πωλητής έκανε το λάθος να πλησιάσει έναν βουδιστή μοναχό και να προσπαθήσει να του πουλήσει ένα φυλαχτό. Τότε ο μοναχός για να αποδείξει ότι τα χαιμαλιά δεν προστάτευαν, άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι και το κάρφωσε στον λαιμό του πωλητή. «Είδες δεν είναι φυλαχτά. Δεν σε προστάτευσαν από το μαιχαίρι μου» φέρεται να είπε ο μοναχός στον εμβρόντητο άνδρα που έβλεπε πίδακες του αίματος του να πετάγονται από τον λαιμό του.

Ο άνδρας που δέχτηκε το χτύπημα τρέκλισε λίγο και στη συνέχεια σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Ένας τουρίστας έσπευσε και με ένα μαντίλι άρχισε να πιέζει το τραύμα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο μοναχός συνελήφθει από τους αστυνομικούς, ενώ το θύμα παραμένει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50