search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:35
MENU CLOSE

Φίλης: Δεν ήταν όλοι ακροδεξιοί στο Συλλαλητήριο, αλλά όλη η ακροδεξιά ήταν εκεί (Video)

21.01.2019 09:19
4588278-2.jpg

 

«Δεν ήταν όλοι ακροδεξιοί, αλλά όλη η ακροδεξιά ήταν εκεί. Είχαν στόχο την κατάληψη της Βουλής» τόνισε ο βουλευτής Α’ Αθήνας και μέλος του Π.Σ. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στο OPEN.

«Το συλλαλητήριο ήταν μικρότερο από το προηγούμενο. Τα συνθήματα, η στόχευση ήταν όλα γνωστά. Φυσικά όταν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνεται είναι ένα στοιχείο δημοκρατικής συμμετοχής. Δυστυχώς όμως επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Πήγαν άνθρωποι με κάποιες εθνικές ευαισθησίες για το θέμα της Μακεδονίας, σίγουρα όμως τον τόνο τον έδωσαν οι ακροδεξιοί με τα επεισόδια που δημιούργησαν, με τα συνθήματα όπως «οι πολιτικοί προδίδουν την Μακεδονία», ή την απόπειρα να καταλάβουν την Βουλή. Αυτό πήγαν να κάνουν χθες, να καταλάβουν την Βουλή. Βεβαίως δεν ήταν όλοι οι άνθρωποι στο συλλαλητήριο, ακροδεξιοί αλλά δεν έλειπε κανένας ακροδεξιός από εκεί και αυτοί έδωσαν το στίγμα. Είχαν στόχο να καταλάβουν τη Βουλή. Στα περί προβοκάτσιας ο κ. Φίλης απάντησε ότι αυτό είναι «ψευδές» και ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν είδε τι έγινε στα σκαλάκια της Βουλής. Απόπειρα κατάληψης της Βουλής από ομάδες ένοπλες με μολότωφ, σιδηρολοστούς κ.α.», είπε ο κ. Φίλης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34