25/11/2020 04:28:12

Φίλης: Δεν ήταν όλοι ακροδεξιοί στο Συλλαλητήριο, αλλά όλη η ακροδεξιά ήταν εκεί (Video)

Φίλης: Δεν ήταν όλοι ακροδεξιοί στο Συλλαλητήριο, αλλά όλη η ακροδεξιά ήταν εκεί (Video) - Media

 

«Δεν ήταν όλοι ακροδεξιοί, αλλά όλη η ακροδεξιά ήταν εκεί. Είχαν στόχο την κατάληψη της Βουλής» τόνισε ο βουλευτής Α’ Αθήνας και μέλος του Π.Σ. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης μιλώντας στο OPEN.

«Το συλλαλητήριο ήταν μικρότερο από το προηγούμενο. Τα συνθήματα, η στόχευση ήταν όλα γνωστά. Φυσικά όταν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνεται είναι ένα στοιχείο δημοκρατικής συμμετοχής. Δυστυχώς όμως επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουμε. Πήγαν άνθρωποι με κάποιες εθνικές ευαισθησίες για το θέμα της Μακεδονίας, σίγουρα όμως τον τόνο τον έδωσαν οι ακροδεξιοί με τα επεισόδια που δημιούργησαν, με τα συνθήματα όπως «οι πολιτικοί προδίδουν την Μακεδονία», ή την απόπειρα να καταλάβουν την Βουλή. Αυτό πήγαν να κάνουν χθες, να καταλάβουν την Βουλή. Βεβαίως δεν ήταν όλοι οι άνθρωποι στο συλλαλητήριο, ακροδεξιοί αλλά δεν έλειπε κανένας ακροδεξιός από εκεί και αυτοί έδωσαν το στίγμα. Είχαν στόχο να καταλάβουν τη Βουλή. Στα περί προβοκάτσιας ο κ. Φίλης απάντησε ότι αυτό είναι «ψευδές» και ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν είδε τι έγινε στα σκαλάκια της Βουλής. Απόπειρα κατάληψης της Βουλής από ομάδες ένοπλες με μολότωφ, σιδηρολοστούς κ.α.», είπε ο κ. Φίλης. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.