04/12/2020 13:37:03

Μπέρδεψαν Αλβανό δημοσιογράφο για Σκοπιανό ανταποκριτή και του επιτέθηκαν: «Από τα Σκόπια είσαι εεεε; Αντε γ@@ σου ρε» (Video)

Μπέρδεψαν Αλβανό δημοσιογράφο για Σκοπιανό ανταποκριτή και του επιτέθηκαν: «Από τα Σκόπια είσαι εεεε; Αντε γ@@ σου ρε» (Video)  - Media

 

Ένα από τα ευτράπελα του συλλαλητηρίου είναι και αυτό που συνέβη με Αλβανό δημοσιογράφο. Ο άνθρωπος έδινε ανταπόκριση ζωντανά για το Αλβανικό κανάλι Top channel και κάποια στιγμή έπρεπε να μιλήσει. Άρχισε να μιλάει στα Αλβανικά και ανέφερε τη λέξη Σκόπια.

Τότε ένας από τους ανθρώπους που είχαν κατέβει στο συλλαλητήριο και άκουγε την παράξενη γλώσσα από τον δημοσιογράφο δίπλα του, άκουσε και τη λέξη «Σκόπια» και υπέθεσε ότι πρόκειται για Σκοπιανό δημοσιογράφο. Εκεί που έβριζε λοιπόν τους πάντες και τους έλεγε άχρηστους. Σταματάει και ακολουθεί το εξής:

«Αααα από τα Σκόπια είναι. Αααα είναι από τα Σκόπια» και αρχίζει να χειροκροτεί ειρωνικά μπροστά στην κάμερα. Στη συνέχεια αρχίζει να του φωνάζει: «Αντε γ@@σου ρε»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.