search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25
MENU CLOSE

Δήμος Ζωγράφου – Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού: «Η πόλη  Γιορτάζει  2018»

21.01.2019 11:27
Δήμος Ζωγράφου - Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού: «Η πόλη  Γιορτάζει  2018» - Media

 

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκδηλώσεων  «Η πόλη  Γιορτάζει  2018» που διοργάνωσε ο Δήμος Ζωγράφου και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού. Η πόλη στολίστηκε και φιλοξένησε πολιτιστικές εκδηλώσεις με μουσικά και θεατρικά σχήματα, αθλητικές διοργανώσεις και ευφάνταστα διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους!

Ο πολυχώρος Αλέκα  γέμιζε ασφυκτικά κάθε βράδυ και οι πολίτες, απήλαυσαν μοναδικά μουσικά ταξίδια με τους Λειβαδά, Πολυχρονίδου, Καρατζόγλου, Λιδάκη, Μητρίτσα, Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου, Adre Maia, Παπαλάμπρου, Κορκολή, Μανουσάκη, Κοτονιά, Ρασούλη, Στεφανή, Παπάζογλου, Βαγιόπουλο, Βέττα, Γιαζιτζιάν, Mesogea Big Band, Καραμουρατίδη, Κανά, Κούκα.

Παιδικές θεατρικές παραστάσεις και κουκλοθέατρα φιλοξενήθηκαν στον πολυχώρο ΑΛΕΚΑ και στην στολισμένη ΒΙΛΑ Ζωγράφου. Στις Κεντρικές Πλατείες της Πόλης στήθηκαν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και διαδραματίστηκαν ψυχαγωγικά προγράμματα και παιχνίδια για τα παιδιά . Το τρενάκι ταξίδευε μικρούς και μεγάλους ενώ Κάλαντα τραγουδήθηκαν σε πλατείες και δρόμους της πόλης από μέλη δημοτικών χορωδιών και των χορευτικών τμημάτων του Δημου. Διαδραστικές ομάδες ζωντάνεψαν το όνειρο και τη φαντασία μικρών και μεγάλων, παρελαύνοντας στους δρόμους της πόλης και δημιουργώντας ατμόσφαιρα χαράς, γιορτής και αισιοδοξίας. Μαζί μας οι La Petite Margerite, Irina Boiko, Μποέμ, Μορφές Εκφρασης, Μικρός Νότος, Batala Atenas, Drassis Camp, Burger Project, Ελς Οπερα Για Παιδιά. 

Αθλητικά γεγονότα, έλαβαν χώρα σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, σε συνεργασία με τοπικά αθλητικά σωματεία, με σκοπό την καλλιέργεια του πνεύματος της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης και τη στήριξη του έργου  του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ»! Η συμμετοχή των μικρών αθλητών ήταν μεγάλη και το μήνυμα  τους στους μικρούς μαχητές της Φλόγας  συγκινητικό και ελπιδοφόρο.

Για μία ακόμη φορά όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο και οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συνεισφορά  σε τρόφιμα και φάρμακα για τη στήριξη του έργου του κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

Η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε και το πρόσημο ήταν μόνο θετικό καθώς οι συμπολίτες μας είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε πολιτιστικά δρώμενα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας και αισθητικής. Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες, το κοινό και όλους εκείνους που εργάστηκαν για τη υλοποίησή των εκδηλώσεων. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας που στήριξαν τον θεσμό.

Με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στη δημιουργική δύναμη του πολιτισμού, ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία για το 2019 !

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:25