09/12/2019 11:00:19

Η νέα μόδα στα νυφικά θέλει τις νύφες «γυμνές»! (Photos)

Η νέα μόδα στα νυφικά θέλει τις νύφες «γυμνές»! (Photos) - Media

 

«Γυμνές» νύφες προτάσσει η φετινή μόδα, αφού η απόλυτη τάση της χρονιάς επιβάλλει το νυφικό να μην αφήνει και πολλά στη φαντασία τόσο του γαμπρού όσο και των υπολοίπων…

Τι κι αν κάποτε ο γάμος ήθελε παραδοσιακή και σεμνή τη νύφη; Πλέον, το σενάριιο αυτό απομακρύνεται, καθώς στις μέρες μας η μόδα κινείται σε άλλους δρόμους….

Μεγάλη επιφάνεια με διαφάνεια, λιτές γραμμές και σε κοινή θέα πολλά από τα σημεία του σώματος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας μόδας για τα νυφικά τη χρονιά αυτή. Μια τάση που, βέβαια, είχε υιοθετηθεί τα τελευταία χρόνια από πολλές σταρ που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Όπως φαίνεται, η αγορά των νυφικών ακολουθεί αυτά τα «βήματα» των διάσημων προσωπικοτήτων προσδίδοντάς στις νύφες λίγο από τη λάμψη του Χόλλιγουντ στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους.

Παρακάτω κάποια από τα νυφικά που προτείνει η μόδα κατά το 2019. Το σίγουρο είναι ότι όποια νύφη τα φορά τραβά τα βλέμματα…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.