search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:11
MENU CLOSE

Συνελήφθη για βόμβα ο γιος του Λάιονελ Ρίτσι (Video)

21.01.2019 13:36
Συνελήφθη για βόμβα ο γιος του Λάιονελ Ρίτσι (Video) - Media

 

Από εξονυχιστικό έλεγχο περνούν τον Μάιλς Ρίτσι οι Αρχές, μετά τη σύλληψη του στο αεροδρόμιο του Χίθροου, όπου ο ίδιος ισχυριζόταν πως έχει βόμβα στην κατοχή του.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο γιος του διάσημου μουσικού, Λάιονελ Ρίτσι, βγήκε εκτός εαυτού όταν του αρνήθηκαν να μπει σε πτήση, με αποτέλεσμα να επέμβουν οι βρετανικές Αρχές και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Ο 24χρονος, που εργάζεται ως μοντέλο φέρεται να δήλωσε ότι είχε μαζί του βόμβα την οποία θα ενεργοποιούσε στο αεροπλάνο, ενώ επιτέθηκε και σε έναν φρουρό ασφαλείας.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε στην Dailymail ότι «το Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ένας 24χρονος συνελήφθη για την διασπορά ψευδών πληροφοριών που αφορούσαν μία φάρσα για βόμβα στο αεροδρόμιο Χίθροου», χωρίς να επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον γιο του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Μάιλς άρχισε να αφηνιάζει, όταν του αρνήθηκαν να μπει σε πτήση και δήλωσε ότι θα ενεργοποιήσει βόμβα. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος μετά τις έρευνες των αρχών του αεροδρομίου.

Ο Μάιλς είναι ένα από τα δύο παιδιά του Ρίτσι από τον γάμο του με την χορεύτρια Ντάιαν Αλεξάντερ. Το ζευγάρι χώρισε όταν ο Μάιλς ήταν 8 και η αδελφή του Σοφία, 4 ετών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15