search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:19
MENU CLOSE

Γρηγοράκος: Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΣΟΚ στο Μακεδονικό

21.01.2019 13:57
Στο «Σωτηρία» με Covid ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος - Media

 

Για τη θέση του ΠΑΣΟΚ στο Μακεδονικό και τις εκλογές μίλησε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής Λακωνίας της ΔΗΣΥ, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Δείτε αναλυτικά σημεία της παρέμβασής του:

Ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΣΟΚ στο Μακεδονικό

Το ΠΑΣΟΚ, με τη Φώφη Γεννηματά, παραμένει σταθερό στις απόψεις του και λέει ότι η Μακεδονία είναι η ψυχή μας. Αυτό που έχει πει και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εμείς θέλαμε να λυθεί το Μακεδονικό αλλά όχι με αυτούς τους όρους, που έχει βάλει ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παίζει μικροπολιτικά παιχνίδια για να πλήξει την αντιπολίτευση. Θέλαμε μια λύση με συναίνεση και συζήτηση στη Βουλή για να κλείσει αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να δεχτούμε το “ξεπούλημα” της Μακεδονίας, δίνοντας την εθνικότητα και αποδεχόμενοι τις αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων.

Εθνικό θέμα το Μακεδονικό, πολιτική απόφαση η υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών

Δεν πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον Τσίπρα να “σπάσει” τα μικρά δημοκρατικά κόμματα, για να παίξει το παιχνίδι του διπολισμού και να μπορέσει να κρατήσει ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού, εγκλωβισμένο στα ψέματά του. Αυτό πρέπει να τελειώσει και τελειώνει μόνο με εκλογές. Οι εκλογές θα δώσουν τη λύση στο Μακεδονικό. Δεν πρέπει να πάει κανένας βουλευτής της αντιπολίτευσης να ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών. Το θέμα είναι εθνικό και η λύση πολιτική. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίσει το συνταγματικό πραξικόπημα και στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας δεν γίνουν αποδεκτά τα επιχειρήματα που θα καταθέσουν οι βουλευτές και οι συνταγματολόγοι, ας τους αφήσουμε να την ψηφίσουν μόνοι τους. Ας πάρουν μόνοι τους την ευθύνη.

Παρόν το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές

Το μήνυμα που στέλνω στο ΠΑΣΟΚ είναι να αντισταθεί στις “σειρήνες” του Τσίπρα, του Ξυδάκη και του Φίλη αλλά και όλων εκείνων των ανθρώπων που πρόδωσαν το ΠΑΣΟΚ, πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και θέλουν να διαλύσουν το ΚΙΝΑΛ, θέλουν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αρθρογραφούν υπέρ της διάλυσης του ΚΙΝΑΛ. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που διαθέτει ένα διψήφιο αριθμό στην κοινωνία και εμείς θα παλέψουμε να το διατηρήσουμε, άσχετα από αυτά που τάζει ο κ. Τσίπρας. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι παρόν στις επόμενες εκλογές και θα αγωνιστεί για άλλη μια φορά για την εθνική λαϊκή ενότητα, για μια Ελλάδα διαφορετική, για μια Ελλάδα κανονική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15