search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:26
MENU CLOSE

«Βόμβα» από την οικογένεια της δολοφονημένης φοιτήτριας στη Ρόδο: Θα αποκαλύψουμε τα ονόματα των βιαστών της

21.01.2019 14:35
Υπόθεση Τοπαλούδη: «Δεν βιάστηκε ποτέ, ήρθε με τη θέλησή της», επιμένει ο καταδικασθείς 21χρονος - Media
 
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, για την οποία είχε αποκαλυφθεί ότι σχεδόν ένα χρόνο πριν το θάνατό της, είχε πέσει θύμα βιασμού.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι γονείς της άτυχης κοπέλας προτίθενται να αποκαλύψουν στις αρχές τα ονόματα των τριών δραστών του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας το 2017, ζητώντας να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη δολοφονία της. Σύμφωνα με το θείο της άτυχης φοιτήτριας και δικηγόρο της οικογένειάς της, «τις προσεχείς ημέρες, η μητέρα της θα αναφερθεί σε δύο ονόματα».
 
«Θα αναφερθεί στα δύο από τα τρία ονόματα των ατόμων που βίασαν την κόρη της το 2017. Της τα έχουν αναφέρει άτομα, των οποίων τα στοιχεία δεν μπορώ να αποκαλύψω. Η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας θα δώσει ένορκη κατάθεση και πιστεύουμε ότι μέχρι τότε θα έχουμε και τα αποτελέσματα από τις έρευνες που γίνονται στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της Ελένης, έτσι ώστε να έχουμε όλα τα στοιχεία σχετικά με το βιασμό και τη δολοφονία της» ανέφερε στην εφημερίδα.
 
«Το βίντεο είχε ανέβει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και στη συνέχεια προφανώς τα ίδια πρόσωπα το κατέβασαν. Το βίντεο υπάρχει και το έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Για τον λόγο αυτό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πρέπει να συνεισφέρει στις έρευνες που γίνονται όλον αυτόν τον καιρό», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.
 
Πηγή: Real News
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25