18/02/2020 21:24:16

Θεοδωράκης «καρφώνει» Αμυρά και Δανέλλη: Είχαν δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν την έδρα τους

Θεοδωράκης «καρφώνει» Αμυρά και Δανέλλη: Είχαν δεσμευτεί ότι θα παραδώσουν την έδρα τους - Media

 

Με πικρία αλλά και με «καρφιά» σχολίασε ο επικεφαλής του Ποατμιού Σταύρος Θεοδωράκης την αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος του κ. Αμυρά, αποχώρηση που στερεί τη δυνατότητα να έχει κοινοβουλευτική ομάδα στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης έγραψε στο Twitter:

«Ο Γιώργος Αμυράς διεκδικεί να γραφεί στο "δεξιό" πάνθεον, ως ο βουλευτής που διέλυσε την Κ. Ο του Ποτάμιου. Όπως αντιστοίχως γράφτηκε στο "αριστερό" πάνθεον ο κ. Δανέλλης, ως ο βουλευτής που εγκατέλειψε το Ποτάμι για να σώσει την κυβέρνηση Τσίπρα».

Προσέθεσε, δε, ότι «Δανέλλης και Αμυράς είχαν επανειλημμένα δεσμευτεί ότι αν διαφωνήσουν με το Ποτάμι θα παραδώσουν την έδρα τους. Ειδικά ο κ.Αμυράς μόλις την περασμένη Πέμπτη "ορκιζόταν" στα στελέχη του Κινήματος ότι δεν φεύγει. "Εγώ δεν είμαι Δανέλλης", έλεγε και ξανάλεγε».

Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «η απόφαση αυτή στερεί τη δυνατότητα στο Κίνημα μας να συγκροτεί Κ.Ο στη Βουλή. Δεν μειώνει, όμως, τη δύναμη των απόψεων μας & τη δύναμή μας στην κοινωνία. Αντιθέτως, δίνει αφορμή σε κάποιους πολίτες να σκεφθούν και να αποφασίσουν. Καταστροφείς ή άνθρωποι;».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.