search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:02
MENU CLOSE

Συγκλονιστική καταγγελία φωτορεπόρτερ: Χρυσαυγίτες είχαν φωτογραφίες μας και μας έψαχναν

21.01.2019 15:59
Συγκλονιστική καταγγελία φωτορεπόρτερ: Χρυσαυγίτες είχαν φωτογραφίες μας και μας έψαχναν - Media

 

Στη συγκλονιστική καταγγελία ότι μέλη της Χρυσής Αυγής στο χθεσινό συλλαλητήριο είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες φωτορεπόρτερ με στόχο να τους εκφοβίσουν και να τους χτυπήσουν προχώρησε η επίσης φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη, μετά την επίθεση κατά του Θωμά Ιακόμπι.

Συγκεκριμένα, η φωτορεπόρτερ έγραψε στο Facebook: «Καταρχήν ο συνάδελφός μας είναι καλά και αυτήν την στιγμή είναι στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Πολλοί από εμάς που είμαστε στα προπύλαια στην αντισυγκέντρωση, λάβαμε μήνυμα από συναδέλφους μας να μην ανεβούμε ή να προσέξουμε εαν είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε,γιατί πράγματι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ (για να λεμε τα πράγματα με το όνομά τους) είχαν φωτογραφίες δικές μας και μας έψαχναν!

Η επίθεση δεν ήταν τυχαία και κυρίως ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ επίσης δεν ήταν τυχαίο… ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ,ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ!».
 
 
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15