search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Το μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ: Είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram

21.01.2019 17:58
Το μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ: Είχε κρυφό λογαριασμό στο Instagram - Media

 

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε έναν λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο αναρτούσε στιγμές από την προσωπική της ζωή, γυρίσματα σειρών ή ταινιών και από ταξίδια, πριν γίνει μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, λίγους μήνες μετά τους αρραβώνες της με τον πρίγκιπα Χάρι, η ηθοποιός έκλεισε όλους τους λογαριασμούς της στα social media, ακολουθώντας πιστά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, μέχρι και πριν λίγο καιρό η εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ είχε μυστικό λογαριασμό στο Instagram μέσω του οποίου ακολουθούσε φίλους της.

Πηγές από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ ισχυρίζονται ότι διατηρούσε μυστικό λογαριασμό, ο οποίος σταμάτησε να λειτουργεί τα Χριστούγεννα μετά από «περίεργα» σχόλια που της προκάλεσαν αίσθημα ανασφάλειας. Η Μαρκλ λάμβανε σκληρά και χυδαία σχόλια. «Υπήρχαν κάποια πραγματικά άθλια πράγματα που γράφτηκαν από τα τρολ των social media και προφανώς είδε επίσης τα πρωτοσέλιδα για εκείνη», αναφέρει η πηγή. «Ενιωθε μόνη. Δεν αισθανόταν αρκετά ασφαλής να βγει χωρίς τους άντρες της ασφάλειάς της», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20