26/05/2020 00:49:11

Το λάθος Αμυρά και η «τρίπλα» Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών

Το λάθος Αμυρά και η «τρίπλα» Βούτση για τη συμφωνία των Πρεσπών - Media
 
Ένας κακός υπολογισμός του -ανεξάρτητου βουλευτή, πλέον- Γιώργου Αμυρά φαίνεται ότι επέτρεψε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση να λύσει το γόρδιο δεσμό της σύνθεσης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, όπου συζητείται η συμφωνία των Πρεσπών.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Αμυράς, ως ανεξάρτητος βουλευτής, το μεσημέρι της Δευτέρας ζήτησε με επιστολή του από τον πρόεδρο της Βουλής να τοποθετηθεί στις επιτροπές Οικονομικών Υποθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
 
Η επιστολή του κ. Αμυρά επέτρεψε στον κ. Βούτση να κάνει κλήρωση μεταξύ των ανεξάρτητων βουλευτών που εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, από την οποία κληρώθηκαν οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Μαυρωτάς.
 
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Αμυράς λίγο πριν τις επτά το απόγευμα ζήτησε διά νέας επιστολής του από τον Νίκο Βούτση να τοποθετηθεί στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, ωστόσο, η συζήτηση είχε ήδη αρχίσει.
 
Πληροφορίες: newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.