search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05
MENU CLOSE

«Κεραυνός Τσιτσιπάς» – Το έπος στους Αντίποδες συνεχίζεται (Video)

22.01.2019 06:24
Μέχρι και με στρινγκ φωτογραφίζονται στο Τσέρνομπιλ – Η έκκληση του σεναριογράφου της επιτυχημένης σειράς (Photos) - Media

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 3-1 σετ τον Μπαουτίστα Αγκούτ στους “8” του Australian Open και περιμένει τον νικητή του αγώνα Ναδάλ-Τιαφό για μια θέση στον τελικό.

Επική πρόκριση στους “4” του Autralian Open για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει η Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε και πάλι το θαύμα του και κερδίζοντας με 3-1 (7-5,4-6, 6-4,7-6) τον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ εξασφάλισε μια θέση στην τετράδα!

Εκεί θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ναδάλ και στον Τιαφό ο οποίος αρχίζει την Τρίτη (22/1) στις 11.15 στο ίδιο κορτ. Ο 20χρόνος τενίστας έδειξε πως δεν ήταν τυχαία η πρόκριση του επί του Φέντερερ στον 4ο γύρο και με ώριμο αλλά και ουσιαστικό παιχνίδι έβγαλε… νοκ άουτ τον Ισπανό που ήταν αήττητος έως την Τρίτη σε 9 παιχνίδια στο 2019.

Ο Στέφανος δεν ξεκίνησε τόσο δυνατά όσο θα ήθελε στο παιχνίδι αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να το κερδίσει! Μετά το break που δέχτηκε νωρίς ανέβασε στροφές και σπάζοντας δις το σερβίς του αντιπάλου του έκανε το 7-5.

Το 2ο σετ ανήκε στον Ισπανό ο οποίος ανάγκασε σε λάθη τον Τσιτσιπά και το κέρδισε! Όλα φαίνονταν θα κριθούν στο 3ο και έτσι συνέβη. Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε brake στο 5ο game και έμεινε πίσω με 4-2. Εκεί ξεκίνησε την αντεπίθεση του και έκανε το 6-4 που του χάρισε το 2ο σετ!

Το 4ο σετ οδηγήθηκε συο tie break. Ο Τσιτσιπάς παίρνει κεφάλι στο σκορ με 3-0 και έφτασε στην κατάκτηση του με 7-6! Κέρδισε το παιχνίδι σε 3.19” και είναι πλέον ο νεότερος μετά από τον Άντι Ρόντικ το 2003 που φτάνει στους “4” στη Μελβούρνη! Είναι 20 ετών και 168 ημερών και είναι ένα παιχνίδι μακριά από τον τελικό

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:05